Kıran kırana reyting savaşı! FOX Haber mi, Çukur mu, Sefirin Kızı mı zirvede?

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur, Star'ın yeni dizisi Sefirin Kızı ve Fatih Portakal ile FOX Ana Haber arasında kıran kırana geçen reyting savaşında kazananlar belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Kıran kırana reyting savaşı! FOX Haber mi, Çukur mu, Sefirin Kızı mı zirvede?

30 Aralık tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

Total'de Show TV’de yayınlanan Çukur ilk sırada yer alırken, 2'nci sırada Star'da ekrana gelen Sefirin Kızı, 3. sırada da Fatih Portakal İle FOX Ana Haber yer aldı.

AB'de ve ABC1 kategorilerinde ise ilk sırada Fatih Portakal İle FOX Ana Haber, 2'nci sırada Sefirin Kızı, 3. sırada da Çukur yer aldı.

Çukur, dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle Total’de 9.47 izlenme oranı (rating), 20.17 izlenme payı (share) ile birinci olurken, ABC1 20+'da 9.58 izlenme oranı (rating), 19.30 izlenme payı (share), AB’de 8.83 izlenme oranı (rating), 18.79 izlenme payı (share) elde etti. #robinhood etiketi Twitter Türkiye'de 17 saat 20 dakika dünyada ise 6 saat 5 dakika TT listesinde kaldı.

Pazartesi akşamının en çok izlenen dizisi  olan Sefirin Kızı, sosyal medyanın da en çok konuşulanları arasında yer aldı ve #SancarinNaresi etiketi ile Türkiye ve dünya gündemine damgasını vurdu.

Dizi, tüm kişiler izleyici kitlesinde 8,81  izlenme oranı ve 18,45 izlenme payı ile ikinci, 20+ABC1’de  9,72 izlenme oranı, 19,25 izlenme payı ile ikinci ve AB izleyici kitlesinde 8,90 izlenme oranı, 18,54 izlenme payı ile sıralama listesinin ikinci sırasında yer  aldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin