Kiralık gitmem diyen Arda Güler yeni takımıyla sözleşme imzaladı. Yalnızca bir sezon forma giyecek

Üst üste yaşadığı sakatlıklar nedeniyle Real Madrid formasıyla henüz resmi maça çıkamayan Arda Güler, Fenerbahçe'ye geri dönmeye hazırlanıyor. Real Madrid'e yakınlığıyla bilinen Defansa Central, Arda Güler'in Fenerbahçe'ye bir yıllığına kiralık olarak geri döneceğini iddia etti.

Google Haberlere Abone ol
Kiralık gitmem diyen Arda Güler yeni takımıyla sözleşme imzaladı. Yalnızca bir sezon forma giyecek

20+10 milyon Euro transfer bedeliyle Türk futbol tarihine geçen ve Avrupa futbolunda da büyük ses getiren Arda Güler, Fenerbahçe'ye geri dönmeye hazırlanıyor.

Real Madrid'e transfer olduğu günden bu yana yaşadığı sakatlıklar dolayısıyla hiçbir maçta forma giyemeyen Arda Güler, Braga maçında yedek kulübesinde oturmasına karşın maçın bir gün ardından gerçekleştirilen antrenmanda yeniden sakatlanmıştı.

Arda Güler'in yaşadığı sakatlıkların ardından Real Madrid, kulüp doktorunu görevden alarak radikal bir karar verdi. Fizik gücü nedeniyle şu an istenilen seviyede olmayan Arda Güler için Defansa Central'in ortaya attığı iddia ise herkesi heyecanlandırdı. Real Madrid'e yakınlığıyla bilinen Defansa Central, Fenerbahçe'nin Real Madrid'e Arda Güler için kiralama teklifi yaptığını öne sürdü.

ARDA GÜLER, FENERBAHÇE'NİN TEKLİFİNE EVET DEDİ

Real Madrid'e transfer olduğu ilk günden bu yana kiralanmak istemediğini söyleyen Arda Güler bu teklif karşısında fikrini değiştirdi ve yeniden maç ritmi bulabilmesi adına Fenerbahçe'den gelen teklifin kabul edilmesini istedi.

Fenerbahçe'nin yaptığı 1 milyon Euro'luk kiralama teklifine de sıcak bakan Real Madrid, Arda Güler'in Fenerbahçe'ye kiralanması konusunda sarı-lacivertli ekiple son detayları görüşme kararı aldı. Fenerbahçe formasıyla 2022-2023 sezonunda 35 maça çıkan Arda Güler 6 gol ve 7 asistlik performansıyla göz doldurmuştu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin