'Kiralık Aşk'ın oyuncusu Arap televizyonunda

Barış Arduç MBC4 kanalına konuk oldu.

Google Haberlere Abone ol
'Kiralık Aşk'ın oyuncusu Arap televizyonunda

Star TV ekranlarında yayınlanan yaz sezonunun en başarılı dizi olan 'Kiralık Aşk'ın başrol oyuncusu Barış Arduç, Birleşik Arap Emirlikleri’nden yayın yapan MBC4 kanalında yayınlanan ‘Turki Ekstra’ programında soruları yanıtladı.



Arduç, dizinin kamera arkasının çok eğlenceli olduğunu söyledi. Dizi ekibinin tam uyum içerisinde olduğunu ifade eden Barıs Arduç, rol arkadaşı Elçin Sangu ile ilgili sorulara şu yanıtı verdi:



"Bu işten önce Elçin ile tanışıklığımız yoktu. İlk tanıştığımız gün bile ben o enerjiyi hissettim. Benim oynadığım karakter daha bir oturaklı, belki ‘cool.’ Elçin’in oynadığı ‘Defne’ karakteri biraz daha ‘bıcır bıcır.’ sempatik bir karakter. Dolayısı ile tamamlıyorlar birbirlerini. Bir de bence kontrast da önemli Elçin’in güzel kızıl saçları beyaz teni benim esmer olmam iyi bir uyum oldu galiba. Hayranlar çok sevdikleri için bizi de yakıştırdıklarını için söylemeleri normal. Elçin çok iyi bir arkadaşım, sevdiğim bir insan. Ama aramızda özel bir ilişki yok." 



Barış Arduç, sette sürekli takım elbise gibi kıyafetler giymek zorunda olduğu halde günlük yaşamda daha rahat, spor giyindiğini vurgularken sadece tek bir sporla uğraşmadığını anlattı. Arduç, "Lise yıllarında basketbol, sonra futbol oynadım, yüzdüm, 8 sene su altı sporları federasyonuna bağlı cankurtaranlık yaptım. Şimdi kendim kros feet yapıyorum. Yüzüyor, bol bol koşuyorum. Spor var hayatımda" diye konuştu. (DHA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin