Kiralık Aşk oyuncusu Barış Arduç'a 'İyi niyet elçisi' görevi

Barış Arduç, Kansersiz Yaşam Derneği'nin 'iyi niyet elçisi' oluyor.

Google Haberlere Abone ol
Kiralık Aşk oyuncusu Barış Arduç'a 'İyi niyet elçisi' görevi

Star TV ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Kiralık Aşk'ın yakışıklı oyuncusu Barış Arduç, Yaşam Derneği'nin iyi niyet elçisi oluyor.



Kiralık Aşk oyuncusu Barış Arduç'a 'İyi niyet elçisi' görevi



2 Yıldır Kansersiz Yaşam Derneğine gönülden bağlı olan ve yapılan bir çok projeye tüm yoğunluğuna rağmen katılan ünlü oyuncu Barış Arduç dernek ile ilişkisini bir adım daha ileri götürüyor. Kansersiz YaşamDerneğinin 'İyi Niyet Elçisi' olarak resmileşen bu anlamlı yolculuk,kanser hastası çocuklar için yepyeni umutların başlangıcı haline geldi.



Basın toplantısında 5 kat 3194 metrekarelik, Çocuk Acil, Pediatrik Gastroentoloji, Onkoloji - Hematoloji Poliklinik, Onkoloji Yatan Hasta ve Hematoloji Yatan Hasta Servisi'nden oluşacak Şişli Etfal Çocuk Onkoloji Hastanesi Yeniden Yapılandırma Projesi ile ilgili detaylı bilginin verilerek proje sunumunun yapılacağı günde açılış konuşmasını gerçekleştirecek olan Kansersiz Yaşam Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dida Kaymaz ve Şişli Etfal Hastanesi yetkilileri, Dernek İyi Niyet Elçisi Sanatçı Barış Arduç'un katılımıyla gerçekleşecektir.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin