Kiracıları tartışan ev sahibi silahını çekti, kiracısını bacaklarından vurdu

İstanbul Sultangazi'de kiracıların tartışmasında kan aktı. Ev sahibi olduğu öğrenilen bir kişi kiracılarının tartışması sırasında silahını çekerek kendi kiracısını bacaklarından vurdu. Ev sahibi olay yerinden kaçarken yaralı kiracı hastaneye kaldırıldı.

Google Haberlere Abone ol
Kiracıları tartışan ev sahibi silahını çekti, kiracısını bacaklarından vurdu

İstanbul Sultangazi'de bir ev sahibi tartışan kiracılarından birini silahla vurarak, yaraladı.   

Olay, dün akşam saat 22.00 sıralarında İsmetpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, aynı binada kiracı olan iki aile arasında  tartışma yaşandı. Tartışma sonrasında kiracılardan biri ev sahibini arayarak, yaşananları anlattı. Ev sahibi ise kendisini arayan kiracısı ile telefonda tartışarak, görüşmeyi sonlandırdı. Kiracı, bu seferde damadı Selahattin Kaçmazer'i arayarak, durumu anlattı. Bunun üzerine Kaçmazer, ev sahibini arayarak, tepki gösterdi. Kaçmazer, daha sonra kaynanasının yanına gitti. 

TABANCASINI ÇEKİP ATEŞLEDİ

Kısa bir süre sonra ise, Arnavutköy'de yaşadığı öğrenilen ev sahibi ve kardeşi olay yerine geldi. Taraflar arasında yaşanan tartışma burada da devam etti. Tartışma sırasında ev sahibi belindeki tabancayı çıkarak, Kaçmazer'e üç el ateş etti. Kurşunlar, Kaçmazer'in her iki bacağına isabet etti.  Ev sahibi ve kardeşi geldikleri araca binerek olay yerinden kaçarken, Kaçmazer yakınları tarafından yakınlarda bulunan özel bir hastaneye götürüldü. Burada ilk müdahalesi yapılan Kaçmazer, Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.   Polisin olayla ilgili soruşturması devam ederken, Kaçmazer'in hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. 

EV SAHİBİNİN KAÇTIĞI ANLAR KAMERADA  

Öte yandan, olay sonrası ev sahibinin geldiği otomobile binerek kaçtığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Sokakta yaşanan bağırışmaların kameraya yansıdığı, ev sahibi ve kardeşinin otomobile binerek, sokaktan uzaklaştıkları kameraya yansıyor.     

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin