'Kıpkırmızı' için yarışacaklar!

Bu yıl 13'ncüsü düzenlenecek olan 'Kırmızı Ödülleri'ne başvurular başladı.

Google Haberlere Abone ol
'Kıpkırmızı' için yarışacaklar!

Reklam ajanslarının, çalışanlarının ve reklamverenlerin başarılarını belgeleyen ve 2003 yılından bu yana düzenlenen Kırmızı, 13. yılında geleneksel ve dijital reklamcılık alanlarında yaratıcılığı ödüllendirmeye devam ediyor.



Ödül töreni 26 Mayıs akşamı Zorlu Performans Sanatları Merkezi’de yapılacak Kırmızı’ya başvurular, 1 Mart - 18 Nisan 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.



Kırmızı Ödülleri’nde bu yıl, 1 Mayıs 2015 - 15 Nisan 2016 tarihleri arasında ilk kez yayınlanmış reklamlar yarışacak. Özel ödüllerle birlikte toplam 46 kategoride ödüllerin sahiplerini bulacağı Kırmızı’da katılımcılar, büyük ödül Kıpkırmızı için yarışacak. Yarışmada, medya, zanaat, kampanya, genel ve sektörel kategorilerinin yanı sıra yedi de özel kategori yer alıyor; Kırmızı Tecrübe, Jüri Özel, Hürriyet Özel, Canlı Kırmızı, Genç Kırmızı, Kırmızı Adana Uluslararası Film Festivali Afiş Yarışması ve Gün Işığı Görmemiş Reklam ödülleri de sahiplerini bulacak.



Katılımına çağrı iletişimini “hız” konsepti üzerine kurgulayan Kırmızı bu yıl önemli bir yeniliğe ev sahipliği yapacak. Bugüne kadar bine yakın firma ve 10 binden fazla reklamın yarıştığı, 150’den fazla pazarlama iletişimi profesyonelinin jürilerinde görev üstlendiği Kırmızı, son birkaç yıldır sınırlı sayıda kategoriyle dijital reklamları ödüllendirirken, bu yılKırmızı Dijitalde En İyiler Reklam Ödülleri ile tam 46 kategoride online pazarlama iletişiminde yaratıcılığa da kapılarını açtı.



İstanbul’da yerleşik reklam ajanslarının katıldığı Kırmızı Basında En İyiler Reklam Ödülleri ve İstanbul dışında yerleşik reklam ajanslarının katıldığı Kırmızı Bölge Basında En İyiler Reklam Ödülleri’nde katılımcılar aynı 40 kategoride yarışacaklar.



Kırmızı Ödülleri ve Adana Büyükşehir Belediyesi iş birliğinin ikinci yılında devamı ile 23. Uluslararası Adana Film Festivali’nin (UAFF) resmi afişi de Kırmızı bünyesinde düzenlenen, birincilik ödülünün 30.000 TL olduğu yarışma ile seçilecek.



Kırmızı, Kırmızı Bölge, Kırmızı Dijital ve Kırmızı UAFF başvurularını; her biri alanlarının önde gelen isimlerinden oluşan, başkanlıklarını Y&R Brands İstanbul’un CEO’su Arzu Ünal’ın yaptığı 4 farklı jüri değerlendirecek.



Kırmızı Dijitalde En İyiler Dönemi!



Son yıllarda dijital entegrasyon kategorilerinde de ödül verilen Kırmızı, bu yıl online reklam dünyasına kapısını daha geniş açtı. Ödüllerin 49 kategoride sahiplerini bulacağı Kırmızı Dijital’de sırasıyla; web kategorileri, mikro site, entegre kampanya kategorileri, video kategorileri, sosyal medya kategorileri, medya kategorileri, mobil kategoriler, sosyal sorumluluk kategorileri, brands & stories kategorileri, zanaat kategorileri ve özel kategoriler dalları yer alıyor.



30 bin TL Ödüllü Afiş Yarışması



Kırmızı’nın Adana Büyükşehir Belediyesi ile geçen yıl gerçekleştirdiği işbirliği bu yıl da devam ediyor. 23. Uluslararası Adana Film Festivali’nin resmi afişi 13. Kırmızı Ödülleri kapsamında seçilecek. Tüm grafik tasarımcılara açık olan afiş yarışmasının başvuruları; Kırmızı Bölge ve Kırmızı jürilerinin karması ile festival yetkililerinin de yer alacağı özel jüri tarafından değerlendirilecek.



Katılımcılar, 1 Mart 2016 itibarıyla yarışma başvurularını yapabilecekleriwww.kirmiziodulleri.com sitesinden, aynı zamanda katılım koşulları, bu yılın kategorilerinin detayları, Hürriyet Özel Ödülü, UAFF Afiş Yarışması, Genç Kırmızı ve Canlı Kırmızı yarışmaları ile ilgili geniş bilgiye de ulaşabilecekler. Kırmızı’yı sosyal ağlarda ise Facebook, Twitter ve Instagram üzerinden takip edebilecekler.



13. Kırmızı Ödül Töreni, Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde 26 Mayıs 2016 tarihinde düzenlenecek.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin