'Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacının şaşırtan hedefi!

'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasının yeni bölümünde 4 ayrı yarışmacı yarışıyor.

Google Haberlere Abone ol
'Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacının şaşırtan hedefi!

Kenan Işık'ın sunduğu 'Kim Milyoner Olmak İster'in 26 Haziran Çarşamba günü saat 23.00'de yayınlanacak yeni bölümünde bir yarışmacının sadece arkadaşına maddi destek olmak için yarışmaya katıldığını açıklaması izleyenleri şaşırttı.



AHMET KABA



59 yaşındaki AHMET KABA, ilkokul mezunu. Ahşap ustası olan Ahmet Bey, aynı zamanda arıcılık yapıyor. Altı çocuk babası Ahmet Bey, kazandığı para ile yazlık bir ev almayı planlıyor.



BERAT TUNA



21 yaşındaki BERAT TUNA, Adnan Menderes Üniversitesi Menkul Kıymetler ve Sermaye Piyasası Bölümü’nden mezun. Kazandığı para ile ailesine destek olmayı planlayan Berat’ın ilk hedefi 15.000 TL kazanmak.



VEDİT KAMİLOĞLU



32 yaşındaki VEDİT KAMİLOĞLU, Koç Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nden mezun. İngiltere’de Lojistik Bölümü üzerine yüksek lisans yapmış. Hedefi 125.000 TL kazanmak.



ÖMER ÖZCAN



29 yaşındaki ÖMER ÖZCAN, Boğaziçi Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nden mezun. Texas Üniversitesi Antropoloji Bölümü’nde master yapan Ömer’in hedefi en az 30.000 TL kazanmak. Kazandığı para ile arkadaşına maddi destek olmayı planlıyor.



ZELİHA MİNE NART



23 yaşındaki ZELİHA MİNE NART, Galatasaray Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı Bölümü’nde ikinci sınıf öğrencisi. Hedefi 30.000 TL kazanmak. Kazandığı para ile annesine araba almayı planlıyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin