Kim Milyoner Olmak İster'de Kenan İmirzalıoğlu ile yarışmacı arasında 'sakız' polemiği

atv'de izleyiciyle. buluşan 'Kim Milyoner Olmak İster?' yarışmasında daha önce görülmemiş bir olay yaşandı. Sakız çiğneyen yarışmacı hem izleyicileri hem de Kenan İmirzalıoğlu'nu şoke etti.

Google Haberlere Abone ol
Kim Milyoner Olmak İster'de Kenan İmirzalıoğlu ile yarışmacı arasında 'sakız' polemiği

ATV ekranlarında yayınlanan "Kim Milyoner Olmak İster?" yarışmasında ilginç anlar yaşandı. Yarışmasının son bölümünde dikkat çeken isimlerden biri Alper Duran Dinçer oldu.

Yarışmaya İstanbul’dan katılan 19 yaşındaki yarışmacı, İstanbul Teknik Üniversitesi Fizik Mühendisliği Bölümü öğrencisi olduğunu söyledi.

Soruları sormadan önce yarışmacıyla sohbet eden Kenan İmirzalıoğlu, Alper Duran Dinçer'e ''Ağzında bir şey mi var?" var diye sordu.

İmirzalıoğlu, rahatlamak için sakız çiğnediğini söyleyen genç yarışmacıya "Sınavlara tabi daha başka bir durum var. Orada stresini alıyor. Şimdi seyircilerimiz var" dedi.

Sunucu koltuğundaki oyuncu, yarışmacıya hocalarının da önünde bu şekilde sakız çiğneyip çiğnemediğini sorunca Dinçer, çiğneyemediğini belirtti.

İmirzalıoğlu da tepkisini 'Tabii, çeneye destekli bir şey gelir' sözleriyle belli etmeye çalıştı. Uzak Doğu kültürüne meraklı olduğundan bahseden yarışmacı bu davranışının Japonya'da hoş karşılanmayacağına da değindi.

İmirzalıoğlu ise bu sözlere karşılık olarak, davranışının Türk kültüründe hoş karşılanıp karşılanmayacağını sordu elbette. Yarışmacı ise bu soruya verdiği "Bizim kültürde ortada gibi. İzin verenler var, vermeyenler var. İnsanlar ikiye ayrılır. Derste sakız çiğnettirenler ve derste sakız çiğnettirmeyenler" yanıtıyla dikkat çekti.

Ünlü oyuncu ''Sen insanları öyle mi ayırdın?! Milyonlarca insan seni izliyor ve onlara karşı sakız çiğniyorsun. Bundan dolayı gerginlik veya endişe hissetmiyorsun değil mi?" diyerek tepkisini göstermeye devam etti.

Yarışmacının bu tepkiye karşılık ''Yok. Tam tersi benim gerginliğimi alıyor.'' yanıtıyla dikkat çekti. İmirzalıoğlu ise ''Harika, işine yarıyorsa sen bilirsin Alper, senin kararındır.'' ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin