'Kim Milyoner Olmak İster?' şimdiye kadar ne kadar ödül dağıttı?

atv'nimn fenomen yarışması 'Kim Milyoner Olmak İster?'in dün akşam yayınlanan bölümünde 1 milyon TL.'lik soru açılmış, yarışmacı bu soruya cevap vermeyerek 400 bin TL'lik ödülün sahibi olmuştu. Gazeteci ve müzisyen Sina Koloğlu, 'Kim Milyoner Olmak İster?'de şimdiye kadar dağıtılan ödül tutarını açıkladı. Koloğlu, kazanılan ödüllerden yapılan bağış tutarını da söyledi.

Google Haberlere Abone ol
'Kim Milyoner Olmak İster?' şimdiye kadar ne kadar ödül dağıttı?

'Kim Milyoner Olmak İster?'de geçen hafta yarışmaya katılan 20 yaşındaki Batu Alıcı bu hafta 1 Milyon TL değerindeki soru için yarıştı. Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi olan genç yarışmacı geçen hafta 400.000 TL’lik soruya doğru cevap vererek 1 Milyon TL’lik soruyu açtırmaya hak kazanmıştı. Hiç jokeri kalmayan genç yarışmacı 1 Milyon TL’lik soruya yanıt vermedi ve 400.000 TL’lik para ödülünü aldı.

Ünlü gazeteci ve müzisyen Sina Koloğlu, kişisel sosyal medya hesabından paylaştığı yazısında, 'Kim Milyoner Olmak İster?'de şimdiye kadar dağıtılan ödül tutarını açıkladı. Koloğlu, kazanılan ödüllerden yapılan bağış tutarını da söyledi.

KİM MİLYONER OLMAK İSTER 68 MİLYON ÖDÜL DAĞITTI

Ekranın tartışmasız en çok izlenen programlarından biri Kim Milyoner Olmak İster. Yarışmacı Batu Alıcı'nın 'Bir milyonluk' soruya gelmesi, dikkatleri tekrar bu yarışmaya çekti. Ben de merak ettim perde arkasını.

Programın yapımcısı Mehmet Çam'a sordum. 'Soru güvenliğinin sağlanması için yayından hemen önce çekiyoruz. Bu yayın da reklam araları dahil toplam 135 dk sürdü. Çekim büyük güvenlik önlemleri altında yapılıyor. Stüdyoya girdikten sonra çıkılmıyor. Son bölümü 160 kişi stüdyoda izledi' dedi.

KAÇ KİŞİ İZLEDİ?

Son bölüm gün birincisi oldu. Peki kaç kişi izledi? Çam'dan 'Ekran başında izleyenlerin sayısı 11 milyonu geçti' bilgisini aldım.

BUGÜNE KADAR NE KADAR ÖDÜL DAĞITTI

Mehmet Çam'dan aldığım bilgiye göre şimdiye kadar 999 bölüm yayımlandı. Toplam 5.108 yarışmacı yarıştı. Verilen ödül miktarı 68.638.000 TL oldu.

BİNİNCİ PROGRAMDA ATV'NİN OYUNCULARI YARIŞACAK

18 Aralık'ta yarışma, 1000'nci bölümü ile ekrana gelecek. Bu özel bölümde kanalın dizi oyuncuları yarışacak. Yarışacak isimler; Su Burcu Yazgı Coskun, Onur Yaran (Kardeşlerim), Jessica May, Hasan Denizyaran (Yanlız Kurt), Feyza Sevil Güngör, Yusuf Çim (Aldatmak).

Çocuk Esirgeme Kurumu (Şimdiki adıyla Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü)'ne bağış yaptıkları bir bölüm olacak.

Bir dip not bugüne kadar yapılan 'özel bölümlerde toplanan bağış toplam 1.655.000 TL olmuş.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin