Kim Kardashian olay yarattı! Bikinili pozlarına milyonlarca beğeni geldi

Dünyaca ünlü reality şov yıldızı Kim Kardashian'ın sosyal medya üzerinden yaptığı her paylaşım olay oluyor. Geçtiğimiz gün denizde beyaz bikinisiyle paylaştığı karelere beğeni ve yorum yağdı. Üstüne yapışan bikinisiyle poz veren Kardashian'ın, paylaşımı olan oldu.

Google Haberlere Abone ol
Kim Kardashian olay yarattı! Bikinili pozlarına milyonlarca beğeni geldi

Kendine ait markası olan reality şov yıldızı Kim Kardashian'ın her yaşadığı, giydiği olay oluyor. Sık sık gündem olan Kardashian, sosyal medyayı aktif kullanan ünlülerin başında geliyor. Yıldızın, paylaşımlarına da beğeni ve yorum yağıyor.

Kim Kardashian olay yarattı! Bikinili pozlarına milyonlarca beğeni geldi

Dünyaca ünlü yıldız, geçtiğimiz aylarda çoğunlukla iş birliklerine yönelik paylaşımlarda bulunuyordu. Son dönemde sosyal medya hesabından sık sık çocuklarıyla paylaşım yapan Kardahian, bu kez de beyaz bikinili paylaşımıyla olay oldu.

Kim Kardashian olay yarattı! Bikinili pozlarına milyonlarca beğeni geldi - Resim : 2

Denize girdiği fotoğrafları takipçileriyle paylaşan 336 milyon takipçili Kardashian, giydiği bikini ıslanında üzerine yapıştı. Çoklu paylaşım yapan Kardashian, ıslanan beyaz bikinisi adeta transparan bir hal alınca Kardashian'ın göğüsleri resmen göründü. Kardashian'ın bu paylaşımına milyonlarca beğeni gelirken binlerce yorum yağdı.

Kim Kardashian olay yarattı! Bikinili pozlarına milyonlarca beğeni geldi - Resim : 3

Kim Kardashian olay yarattı! Bikinili pozlarına milyonlarca beğeni geldi - Resim : 4

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin