Killa Hakan yoğun bakıma alındı: Killa Hakan sağlık durumu nasıl? Killa Hakan kimdir?

Ünlü rapçi Killa Hakan’ın yoğun bakıma alındığı bildirildi. Rap camiasında Killa Hakan adıyla bilinen Hakan Durmuş’ın koronavirüse yakalandıktan sonra bağışıklık sisteminin çöktüğü öğrenildi. Almanya’da yaşayan ve Türkçe rap dünyasının popüler isimleri arasında yer alan 49 yaşındaki rapçi Killa Hakan’ın sağlık durumu hayranları tarafından merak ediliyor. Peki, Killa Hakan kimdir? Killa Hakan’ın sağlık durumu nasıl?

Google Haberlere Abone ol
Killa Hakan yoğun bakıma alındı: Killa Hakan sağlık durumu nasıl? Killa Hakan kimdir?

Türkçe rap dünyasının popüler isimlerinden olan Killa Hakan'dan korkutan haber geldi. Almanya'da yaşayan 49 yaşındaki şarkıcının hastanede tedavi gördüğü ortaya çıktı.

KİLLA HAKAN’IN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Rapçi Massaka, meslektaşı Killa Hakan'ın son durumunu şu sözlerle açıkladı: ‘Selam arkadaşlar. Killa Hakan'ın sağlık durumu hiç iyi değil. Yoğun bakımda ölüm kalım savaşı veriyor. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin.’

BAĞIŞIKLI SİSTEMİ ÇÖKTÜ

Haberturk.com'un ulaştığı detaylara göre; Killa Hakan, koronavirüse yakalandı. Virüs böbreklerine ve akciğerlerine hasar verdi. Şarkıcının bağışıklık sistemi çöktü.

Killa Hakan yoğun bakıma alındı: Killa Hakan sağlık durumu nasıl? Killa Hakan kimdir?

'İYİLEŞMEYE ÇALIŞIYORUM'

Kreuzberg'de yaşayan Killa Hakan, mart ayında yaptığı paylaşımda yaşadığı sağlık sorunlarından bahsetmişti:

‘Selam arkadaşlar. Bayağı bir zamandır yoktum. Ameliyat oldum, iyileşmeye çalışıyorum. Sağlıgım yerine gelsin güzel şeyler yapacağım inşallah. Şimdilik kendimle uğraşıyorum ve pek fazla bir şey yapamıyorum. Tüm beni merak edip soranlara, tüm Killa sevenlere selamlar ve sevgiler. Mücadeleye devam…’

Killa Hakan yoğun bakıma alındı: Killa Hakan sağlık durumu nasıl? Killa Hakan kimdir? - Resim : 2

KİLLA HAKAN KİMDİR?

3 Mart 1973 doğumlu olan Hakan Durmuş ya da bilinen adıyla Killa Hakan'ın ailesi 1960 yıllarında işçi olarak Trabzon'dan Almanya'ya göç etti.

Babası Ali Rıza Durmuş güreşçidir. Ali Rıza Durmuş, A Milli Takımı'nda çok başarılı oldu e madalya aldı. Killa Hakan, Almanya Kreuzberg'de doğdu, büyüdü ve eğitimini orada gördü.

Almanya'da Türkçe rap yapan Killa Hakan’ın şarkılarında devamlı söylediği ‘36’ sayısı; doğup ve büyüdüğü Kreuzberg City'nin posta kodu numarasıdır.

Killa Hakan yoğun bakıma alındı: Killa Hakan sağlık durumu nasıl? Killa Hakan kimdir? - Resim : 3

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin