Kılıçdaroğlu’nun zor anları. Kılıçdaroğlu'nun danışmanı aniden rahatsızlandı. İşte Kenan Nuhut'un sağlık durumu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanı Spor Kurulu Başkanı Kenan Nuhut aniden rahatsızlandı. CHP lideri Kılıçdaroğlu da o anlarda CHP Genel Merkezi'nde çalışıyordu. Kılıçdaroğlu o anlarda zor dakikalar yaşadı.

Google Haberlere Abone ol
Kılıçdaroğlu’nun zor anları. Kılıçdaroğlu'nun danışmanı aniden rahatsızlandı. İşte Kenan Nuhut'un sağlık durumu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün Genel Merkez'deki makamında çalıştığı sırada kendisini ziyarete gelen Spor Kurulu Başkanı Kenan Nuhut'un aniden rahatsızlanarak yere yığılması sonucu büyük üzüntü yaşadı.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Sözcü'den Başak Kaya'nın haberine göre; Nuhut'un düşerken Kılıçdaroğlu'nu tutarak yardım istediği öğrenildi. Nuhut için Genel Merkez'e ambulans çağrıldı ve Ankara Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Nuhut'un tansiyon sorunu yaşadığı ve durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Eski halterci olan Nuhut, Kılıçdaroğlu'na spor konusunda uzun süredir başdanışmanlık yapıyor. Nuhut, ıluslararası başarılarından dolayı Dünya Halter Federasyonu nişanına sahip.

Kenan Nuhut Kimdir?

1 Şubat 1956 Çorum (Merkez) doğumlu İlkokul tahsilinden sonra Ortaokul ve Liseyi Ankara’da bitirdi. Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesinden mezun oldu. İyi derecede Almanca ve orta derecede İngilizce bilmektedir. Evli ve üç çocuk babasıdır. Bulunduğu Görevler Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcılığı. Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü. 2 dönem Halter Federasyonu Başkanlığı ve Avrupa Halter Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği. Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi üyesidir. Federasyon başkanlığı döneminde milli takım sporcuları, Avrupa ve dünya organizasyonlarında sayısız rekorlara ve şampiyonluklara imza atmışlardır. 2004 Atina olimpiyatlarında 3 altın 1 bronz madalya ile birlikte bir kadın sporcumuzun (Nurcan Taylan), Olimpiyat şampiyonluğu, Türk Milletine bir ilki yaşatmıştır. Uluslararası başarılarından dolayı Kenan Nuhut’a (IWF) Dünya Halter Federasyonunca nişan verilmiştir. Siyasi Yaşamı 2002 seçimlerinde ön seçimle geldiği birinci sıradan DYP Çorum Milletvekili adayı oldu.6 Ocak 2008 tarihinde yapılan 4. Olağanüstü Kongre’de DP Genel İdare Kurulu Üyeliğine seçildi ve Genel Sekreter Yardımcısı olarak görev yaptı. 15 – 16 Kasım tarihlerinde yapılan 9. Olağan Kongre’de ikinci defa Genel İdare Kurulu üyeliğine seçildi. 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde demokrat parti Ankara büyükşehir belediye başkan adayı oldu. 06 Mayıs 2012 tarihinde yapılan olağanüstü kongrede üçüncü defa genel idare kurulu üyeliğine seçildi. Ankara Çorumlular Birliği kurucu üyesi olup uzun süre başkanlığını da yapmıştır. Ankara Çorumlu Dernekler Federasyonu ve ÇORSİAD kurucu üyeliği yapmıştır ve halen bu kuruluşlardaki üyeliği devam etmektedir. 30 Mart 2014 Yerel Seçiminde CHP’den Çorum Belediye Başkan Adayı oldu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin