Kılıçdaroğlu'nun çağrısına Zaytung'dan yanıt

CHP liderinin parti grubunda söylediği sözlere mizah sitesi Zaytung'un kurucusundan cevap geldi.

Google Haberlere Abone ol
Kılıçdaroğlu'nun çağrısına Zaytung'dan yanıt

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, parti grubunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Balyoz'la ilgili eski ve yeni ifadelerinde çelişki olduğunu belirtip, "Zaytungçular bunu değerlendirir" demişti. Rs Fm de yayınlanan haber programında Atilla Güner'e konuk olan Zaytung kurucusu Hakan Bilginer, "Biz zaten 2 gün önce haberi yapmıştık. Herhalde sayın Kılıçdaroğlu söyleyecek iyi söz bulamayınca topu bize attı" dedi.



'Atilla Güner'le Akşam Postası'na konuk Zaytung kurucusu Hakan Bilginer, şöyle konuştu:



"Benim anladığım sayın Kılıçdaroğlu söyleyecek bir şey bulamadı herhalde. Kılıçdaroğlu'nun bahsettiği konu ile ilgili biz zaten dün haberi manşet girmiştik. Kendisinin talebinden önce biz harekete geçmiştik zaten. 



Bazen gerçek haberleri olduğu gibi paylaşıp sadece alt kısmına yorum yapıyoruz çünkü bazen gerçekten diyebileceğimiz bir şey olmuyor konu ile ilgili olarak. 



Gündem çok kasvetli yada iç karartıcı olduğunda hiç olmadık bir yerden yaklaşıp insanların dikkatlerini çekmek ve gündemi hafifletme misyonunu yapabildiğimiz zaten gerçekten güzel işler oluyor.



Biz ilk başladığımız günden itibaren sitemizde gerçeğe çok yakın bir dil kullandığımız için gerçek haber diline bilmeyenlerin gerçek bir haber zannettiği çok oluyordu."


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin