Kılıçdaroğlu'nun 'Ben Kemal, geliyorum' çıkışı... MHP Genel Başkanı Bahçeli Tekirdağ’da muhalefete yüklendi: Kılıçdaroğlu gelse ne yazar gelmese ne yazar, meydan okuyorum

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Tekirdağ'da "Aziz Milletim Sıra Sende" temalı seçim mitinginde konuştu. Ana Muhalefet Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun "Ben Kemal, geliyorum" çıkışına sert tepki gösterdi. Bahçeli, "Kılıçdaroğlu gelse ne yazar gelmezse ne yazar ve kendisine geleceği varsa göreceği de var diyerek meydan okuyorum" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Kılıçdaroğlu'nun 'Ben Kemal, geliyorum' çıkışı... MHP Genel Başkanı Bahçeli Tekirdağ’da muhalefete yüklendi: Kılıçdaroğlu gelse ne yazar gelmese ne yazar, meydan okuyorum

MHP Genel Başkanı Devlet BahçeliTekirdağ'da Cumhuriyet Meydanı'nda "Aziz Milletim Sıra Sende" temalı açık hava toplantısında konuştu.

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

Hiçbir Türk vatandaşı bu ülkenin zencisi, ötekisi, yabancısı, ikinci sınıf insanı değildir.

Türkiye parmak sallanarak hizaya sokulacak bir ülke değildir. Türkiye'nin geleceği yabancı başkentlerde belirlenemez.

'SÜRPRİZ YUMURTADAN ÇIKMIŞ GİBİ'

Kemal Kılıçdaroğlu iyice şaşırmış ve şanzımanı kırmış olacak ki film repliklerinden kendisine slogan üretecek kadar ucuzlamıştır. 'Ben Kemal geliyorum.' diyor.

Bu Kılıçdaroğlu sürpriz yumurtadan çıkmış gibidir. Türk sinemasının duayen ismi, rahmetle andığımız merhum Cüneyt Arkın’ın başrolünü oynadığı ve 1976 yılında vizyona giren “Hınç” isimli filmden aşırdığı bir sözü kendisine uyarlayan Kılıçdaroğlu gelse ne yazar, gelmese ne yazar.

Ben Kemal’im diyorsa, biz de Türk milletiyiz diyorum. Ve kendisine geleceği varsa göreceği de var diyerek meydan okuyorum.

ADAY TARTIŞMALARI

14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerine az bir süre kala zillet ittifakının adayı hala yoktur. Kazanacak aday çıkmaz zillet partilerini birbirine düşürmüştür. Kılıçdaroğlu 13 Mayıs’ta adayı açıklayabileceklerini söylerken, İP bir şey demektedir.

İYİ Parti CHP'ye kazan kaldırdı, adayları hala yok. Altılı masa ortadan çatlamıştır. Adayın kim olacağı konusunda kutuplaşma var. Kendi arasında anlaşmaktan mahkumdur. Adaysız şekilde arenada dolaşıyorlar.

Kimlerin talimatını gözlüyorsunuz. Cumhur İttifakı Türk milletinin can evidir. Ele geçirilemez, talan edilemez. Cumhur İttifakı'nın adayı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır.

ABD'YE TEPKİ

Küresel medya fitne nöbetindedir. Mukaddesatımıza hakaret eden iblis uşakları provokasyon nöbetindedir. İstanbul'daki konsoloslukları terör tehdidi bahanesiyle kapatmaları tek kelimeyle rezalettir.

ABD bu işte öncü rol oynamış, kuklalarını dürte dürte harekete geçirmiştir. Tehdidin kaynağını açıklamaları şeref meselesidir.'

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin