Kılıçdaroğlu'ndan beklenen paylaşım geldi! Kılıçdaroğlu: Yolsuzluk belgeleri yağıyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Twitter hesabından merakla beklenen paylaşımı yaptı. Kılıçdaroğlu devlet içerisinde hala vatanseverlerin olduğunu bürokratlara yaptığı çağrıdan sonra yolsuzluk dosyaları yağdığını söyledi. Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın canlı yayında olduğunu belirterek gazetecilere açıkladığı dosyayı sorma çağrısında bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Kılıçdaroğlu'ndan beklenen paylaşım geldi! Kılıçdaroğlu: Yolsuzluk belgeleri yağıyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından heyecan uayndıran bir paylaşımda bulunmuştu.

Mesajında saat 22.00’yi işaret eden Kılıçdaroğlu öenmli bilgiler paylaşacağını ifade etmişti.

Kılıçdaroğlu, paylaşımında “Sevgili Halkım, bu akşam saat 22.00’de önemli bir konu hakkında size bilgi vereceğim. Burada buluşmak üzere” diye yazmıştı.

 İşte Kılıçdaroğlu'nun o paylaşımı:

 

Kılıçdaroğlu'ndan beklenen açıklama geldi. Kılıçdaroğlu 5 dakikalık bir açıklama yayınladı. Kılıçdaroğlu yayınladığı videoya, "Sevgili Halkım, Şahıs ve ailesine direnen vatansever bürokratları anlatmak istiyorum. Bir de bir ıslak imza ile hazineden 6 milyar TL'nin nasıl iç edildiğini... Hadi buyurun!" notunu düştü.

Kılıçdaroğlu bürokrtalara çağrısından sonra yolsuzluk belgeleri yağdığını söyledi.

İşte Kılıçdaroğlu'nun o paylaşımı:

Kılıçdaroğlu, 'Selam olsun memur Teomanlara' diyerek konuşmasını bitirdi.

KILIÇDAROĞLU, ERDOĞAN'IN CANLI YAYININA BAĞLANMAK İSTEDİ

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın NTV-Star TV ortak canlı yayınına katılmak istedi. Kılıçdaroğlu bu isteğini Twitter hesabından dile getirdi. Kılıçdaroğlu, "NTV'deki gazeteciler, siz sormaya çekindiniz, bağlayın isterseniz, ben sorayım ıslak imzalı milyarları. Cesareti var mı benimle yüzleşmeye? @ntv #NTVErdoğanaSor" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin