Kılıçdaroğlu'ndan beklenen açıklama geldi. Kılıçdaroğlu '21:00'de Sarayın bana atadığı trollerimi bekliyorum' demişti... Halkı şahit olmaya çağırmıştı. 'Sarayın tek derdi illegal dinleme, mobese ile izleme, trollerle küfür kıyamet'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün öğleden sonra, '21:00'de Sarayın bana atadığı trollerimi bekliyorum' demiş, halkı şahit olmaya çağırmıştı. Kılıçdaroğlu'ndan beklenen açıklama geldi. Kılıçdaroğlu, "Halkımızdan vergiyle, zamlarla çalınan paraları, devasa bir trol ağını beslemek için harcıyorlar. Milletin mutfağı yangın yeri, Sarayın tek derdi illegal dinleme, mobese ile izleme, trollerle küfür kıyamet. Ahlaksızlığın sınırı yok, çocuklar bile araç..." dedi.

Google Haberlere Abone ol
Kılıçdaroğlu'ndan beklenen açıklama geldi. Kılıçdaroğlu '21:00'de Sarayın bana atadığı trollerimi bekliyorum' demişti... Halkı şahit olmaya çağırmıştı. 'Sarayın tek derdi illegal dinleme, mobese ile izleme, trollerle küfür kıyamet'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Twitte hesabından 7 dakikaya yakın bir video yayınladı. Kılıçdaroğlu, Twitter'dan paylaştığı videoya, "Halkımızdan vergiyle, zamlarla çalınan paraları, devasa bir trol ağını beslemek için harcıyorlar. Milletin mutfağı yangın yeri, Sarayın tek derdi illegal dinleme, mobese ile izleme, trollerle küfür kıyamet. Ahlaksızlığın sınırı yok, çocuklar bile araç..." notunu düştü.

Kılıçdaroğlu, ellerinde rapor olduğunu, tüm trolleri bildiklerini iddia etti.

İşte Kılıçdaroğlu'nun o tweeti:

 

 İşte Kılıçdaroğlu'nun o açıklamaları:

Evet sevgili halkım merhaba. Şahıs ve ailesinin trolleri geldiniz mi? Size de merhaba. Bugün saray tarafından bana özel olarak atanan trolleri ve Türkiye genelinde kurulan devasa trol ağını anlatmak için sizleri davet ettim. Biliyorsunuz, bu sarayın şatafatını devam ettirmek için beslediği yapılar var. Milletin mutfağı, faturalardan kırılırken devasa bir trol ağı hazineden çalınan paralarla besleniyor. Anladınız mı şimdi? Bir imzayla, evet bir tek imza ile Neden altı milyar lira beşli çeteden birine aktarılıyor? Onlar bu parayla havuz medyası gibi kanalları finanse ediyorlar. Finanse edilen diğer bir illegal ordu da işte bu troller. Sizin paranızı önce hazineye alıyorlar. Sonra bunları aktarıyorlar. Ama yetmiyor artık hazine. Onun için sizlere döndüler.

Vergi üstüne vergi zam üstüne zam, faturayı yine size çıkarıyorlar. Çünkü yeniden götürmek üzere hazineye para aktarmaları gerekiyor. Islak imzalarla. Ben de bu trol anı deşifre edilmesi için araştırmacılardan yardım istedim. Elimde bir rapor var. Bu rapor dünyada bir ilk. Illegal bir trol ağının nasıl çalıştığını gösteriyor. Ayrıca da isim isim deşifre ediyor bu trolleri. Hepsi elimizde. Ama ben bana atanmış trollerime özel bir teşekkürü borç bilirim. Müthiş bir iş çıkarmışlar. Son altı ayda beni etiketleyen yedi yüz binden fazla, evet, yedi yüz binden fazla tweet atılmış. Bunların üç yüz bininin bu maaşlı trollere ürettirmişler. Bu sarayın her şeyi sahte, her şeyi illegal, devleti suça alet ediyorlar. Ses dinlemesi yapıyorlar. MOBESE ile her hareketimizi takip ediyolar. Dijitalde de bir trol ordusu ile karalamalar yapıyolar. Sarayın tüm meşgalesi bu. Halkımız ise sefalet içinde. Durun. Bir ikisini anlatayım. Nevzat Kanlı ya da Kanlı Nevzat otuz beş. Öyle mi diyeyim? Neyse.

Diğer namı son laik bükücü Nevzat Kanlı benim dijital sapığım gibi bir şey. Ne yazsam, ne tweet atsam, nerede konuşmam yayınlansa bu sapık hemen altına küfürleri döşüyor. Çünkü söyleyeceği karşı bir fikir, bir görüş yok. Işi gücü deliler gibi küfretmek. Aslında bu ağlar iç içe geçmiş durumda. Nevzat Kanlı bir hiç ah. Ona bağlanmış troller var. Onun sinyaliyle bu troller devreye girip onun küfürlerini paylaşıp duruyorlar. Mesela son üç dört ay içinde Nevzat Kanlı bana yaklaşık dört bin kez küfretmiş. Günde ortalama kırk küfür eder. Sanmayın ki nevzat kanlı bir robot. Sizin gibi gerçek bir kişi. Sarayın taşıyıcı trollerinden biri. Gerçi bu aralar hesabı askıda. Ama biz biliyoruz onun ne yaptığını. Bu arada Nevzat Kanlı gibi on civarında taşıyıcı trol daha var. Bunların altında ise yeni örgütlenmiş sinyal bekleyen başka troller de var. Sayıları on binleri buluyor bunların. Tıpkı bir ordu gibi. Mesela Trakyalı diye bir diğer trol başı. Günde beni hedef alan otuz tweet atıyor. Günde otuz küfür. Bu troller vallahi de billahi de harcanıyor. Bunların yeri Guinness Rekorlar Kitabı. Erdoğan sen bunların sigortasını yapıyor musun? Bir ıslak imzana bakar. Seversin sen ıslak imzayı. Sonra servet rakamları uzun diye bir trol başı daha var. Bakın bu trolün de son üç dört ayda üç bin üç yüz on beş tweeti yazmış. Evladım, sen de harcanıyorsun buralarda.

Sabri Kontek Jaba Recep Sekiz. Sizleri de biliyorum. Ve tabii sizin lider ekibinizi de Themarjinal medya adamı. Anladınız değil mi beni? Mesela bir tanesi demiş ki, çok affedersiniz. Lan Kemal, sen bir sonraki seçimi kazan Ben de donla gezeceğim. Bak, ben bunu söz olarak kabul ediyorum. Evladım, öyle sahte isimlerin arkasına gizlenerek kendini kurtaramazsın. Hepinizi biliyoruz. Sevgili halkım, bunların işleyişleri çok basit. Troll başları ve yazılımlarıyla bir hashtag açıyorlar. Ve sürülerine talimat veriyorlar. Saldırın diye. Hepsi fake. Hashtagler. Hepsi bot hesapların marifeti Dilleri de çok tanıdık. Ağa babalarının dili. Kılavuzları camide dil kopartıyor. Bunlar da dijitalde.

Sevgili troller, size bir tavsiye, verdikleri üç beş kuruşa kanmayın. Gün gelir bunların sonuçları çok ağır olur. Sevgili baş algıcı asıl sözüm sana. Çoluğu çocuğu bu algı işlerine, bu pisliklerine niye alet ediyorsun? Teşkilatlarını küfür merkezlerine dönüştürmüşsün. Utanmıyor musun? Onların başını yakma. Otur, kendin yaz tweetlerini ya da topla cesaretini çık karşıma. Sen zaten küfür etsen kimse şaşırmaz. Merak etme. Bugünün hashtagi de benden olsun sevgili halkım. Sarayın trolleri ifşa oldu. Bunun altına yazarsınız ya da boş verin. Etiket falan da yazmayın. Hadi eyvallah.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin