Kılıçdaroğlu'ndan AK Parti'ye geçen Mehmet Ali Çelebi hakkında ilk açıklama

İzmir'den CHP milletvekili seçildikten sonra önce Muharrem İnce'nin Memleket Partisine geçen Mehmet Ali Çelebi, kısa süre sonra buradan da istifa ederek ayrılmıştı. Teğmen Çelebi, geçtiğimiz günlerde de AK Parti'ye geçtiğini duyurdu. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, cezaevinde evlenirken nikah şahitliğini de yaptığı Teğmen Çelebi'nin AK Parti'ye transferiyle ilgili ilk kez konuştu. İşte, Kılıçdaroğlu'nun Mehmet Ali Çelebi ile ilgili yaptığı il açıklama...

Google Haberlere Abone ol
Kılıçdaroğlu'ndan AK Parti'ye geçen Mehmet Ali Çelebi hakkında ilk açıklama

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AK Parti’ye katılan eski CHP’li Mehmet Ali Çelebi hakkındaki soruyu sadece “Bu kadar savrulma olmaz ki” diyerek yanıtladı.

CHP’den istifa edip Memleket Partisi’ne geçen, sonra oradan da istifa eden İzmir Milletvekili Çelebi, AK Parti’ye katılacağını duyurmuş, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın kendisini partiye davet ettiğini açıklamıştı.

ABD’deki temaslarını sürdüren Kılıçdaroğlu, Çelebi’nin durumu hakkında halktv.com.tr yazarı İsmail Saymaz’ın sorusuna tek cümleyle yanıt verdi: “Bu kadar savrulma olmaz ki.”

İsmail Saymaz'ın bugünkü yazısında yer alan bölüm şöyle:

'Bu kadar savrulma olmaz ki’

İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi’nin AK Parti’ye geçmesi ABD seyahatinin gündemindeydi.

Kılıçdaroğlu’na, KKTC Büyükelçisi olarak atanan eski Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ile Çelebi’nin cezaevinde nikah şahidi olduğunu hatırlattım.

Gülümsedi.

Çelebi’nin tahliye olduktan sonra düğününe katıldığını, ailesini tanıdığını söyledi. Cezaevi sürecinin Çelebi’nin ruh dünyasında etkiler bırakmış olabileceğini anlattı.

Şaşkınlığını hiç saklamadı.

“Bu kadar savrulma olmaz ki” dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin