Kılıçdaroğlu'dan flaş talep!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı Gül'den randevu talep etti.

Google Haberlere Abone ol
Kılıçdaroğlu'dan flaş talep!

Kılıçdaroğlu'nun bu talebine Çankaya Köşkü'nden olumlu cevap geldi. Kemal Kılıçdaroğlu saat 18:00'da Cumhurbaşkanı Gül ile görüşmek üzere Çankaya Köşkü'ne çıktı. 



Köşk çıkışı bir açıklama yapan Kılıçdaroğlu, "Sayın cumhurbaşkanına yetkileri olduğunu söyledim" dedi.



CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile yaptığı görüşmenin detaylarını basın mensuplarıyla paylaştı. Görüşmenin olumlu geçtiğini basına aktaran Kılıçdaroğlu, "Ben düşüncelerimi aktardım Sayın Cumhurbaşkanı da düşüncelerini aktardı. İki kez kamuoyuna çağrı yaptığını bugünkü açıklamasının demokrasinin önemini vurgulamak açısından önemli olduğunu söyledi. Doğrudur önemli bir açıklamaydı. Bu çerçevede güzel bir görüşme oldu."Sayın cumhurbaşkanına yetkileri olduğunu söyledim" dedi.  



Eylemlerde polisin orantısız güç kullandığını söyleyen Kılıçdaroğlu, "Polisin orantısız güç kullandığı gerçeği var. Önce bu gerçeği kabul etmemiz lazım. Taksimde Gezi Parkı'nda ağaçları korumak isteyen gençlerin üzerine biber gazıyla gitmek hangi demokriside var. Bunlar kendi kentlerini koruyorlar. Kendi parklarını koruyorlar. O insanların üzerine orantısız güç kullanılmasaydı Türkiye bugün ayağa kalkmayacaktı. Önce bu gerçeğin görülmesi gerekir" diye konuştu. (hürriyet)



HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ... 




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin