Kılıçdaroğlu ve Akşener'den 15 Temmuz mesajı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sosyal medya üzerinden bir mesaj yayınladı.

Google Haberlere Abone ol
Kılıçdaroğlu ve Akşener'den 15 Temmuz mesajı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "15 Temmuz 2016'da demokrasiye ve millete kasteden hain terör örgütünü lanetliyor; 251 şehidimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum" dedi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Twitter hesabından mesaj yayımladı. Kılıçdaroğlu, mesajında, "15 Temmuz 2016'da demokrasiye ve millete kasteden hain terör örgütünü lanetliyor; 251 şehidimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum. Sadece sonuçları konuşarak değil, ülkeyi bu noktaya getiren herkes hesap verdiğinde, hak yerini bulmuş, adalet sağlanmış olacak" ifadelerini kullandı. 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de, "15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde kahraman şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyorum" dedi.

İYİ Parti Lideri Akşener, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Twitter hesabından bir mesaj yayımladı. Akşener, mesajında, "Bağımsızlığına, egemenliğine ve demokrasisine her daim sahip çıkan aziz Türk milletinin, devletini sokaktan topladığı 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde; kahraman şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyorum" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin