Kılıçdaroğlu Twitter'dan faiz açıklamasında bulundu. Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a sert sözlerle yüklendi. Kılıçdaroğlu Erdoğan'a böyle seslendi: Tüm faizleri sıfırlasın

Dolar kurunun 18 lirayı görmesi, euronun 20 liranın üstüne çıkmasının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Twitter'dan peş peşe açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenen Kılıçdaroğlu, "Nas ve dinî gereklilik söylemleri Erdoğan’ın gerçek sebeplerini yansıtmıyor. Bunu hepimiz biliyoruz. Yoksa buyursun tüm faizleri sıfırlasın" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Kılıçdaroğlu Twitter'dan faiz açıklamasında bulundu. Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a sert sözlerle yüklendi. Kılıçdaroğlu Erdoğan'a böyle seslendi: Tüm faizleri sıfırlasın

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ekonomi gündemine ilişkin Twitter üzerinden bir dizi açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, açıklamasında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sert sözlerle yüklendi.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamasını dolar kurunun 18 lirayı görmesinden sonra yapması dikkat çekti.

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ekonomideki 'nas ve dini gereklilik' söylemlerinin gerçek nedenlerini yansıtmadığını ifade ederek "Buyursun tüm faizleri sıfırlasın" çağrısında bulundu.

Ekonomide yaşananları, 'organize bir kötülük, gözü dönmüş bir delilik' olarak yorumlayan Kılıçdaroğlu şu açıklamaları yaptı:

Nas ve dinî gereklilik söylemleri Erdoğan’ın gerçek sebeplerini yansıtmıyor. Bunu hepimiz biliyoruz. Yoksa buyursun tüm faizleri sıfırlasın. Acı olan şu; tüm bu kötülüğün, bile isteye yapıldığını hepimiz biliyoruz. Ekonomik model filan da yok.

Geriye tek bir ihtimal kalıyor. Erdoğan kaybettiğini biliyor ve çatışma yaratma peşinde, insanları provoke etme peşinde…
Bunun sonu, rafların boşalması, insanların açlıkla sınanmasıdır.

Tekrar ediyorum: Bu bir organize kötülük, gözü dönmüş bir deliliktir! Kimse sessiz kalmamalı, herkes nerede durduğunu söylemeli. Çünkü tarih, bu gafleti destekleyenleri de yazacak!

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin