Kılıçdaroğlu: O gün el birliğiyle nasıl başardıysak, bugün yine başaracağız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Twitter hesabından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili bir video yayınladı. Kılıçdaroğlu, "O gün el birliğiyle nasıl başardıysak, bugün yine başaracağız. Güçlendirilmiş parlamenter sistemi hep birlikte kuracağız. #DoğumGününKutluOlsunTürkiyem" ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Kılıçdaroğlu: O gün el birliğiyle nasıl başardıysak, bugün yine başaracağız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle sosyal medya hesabından videolu bir paylaşımda bulundu. Kılıçdaroğlu, videoyu, “O gün el birliğiyle nasıl başardıysak, bugün yine başaracağız. Güçlendirilmiş parlamenter sistemi hep birlikte kuracağız” mesajıyla paylaştı.

“DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN TÜRKİYEM”

Videoda, 1920 yılında ilk TBMM binasının yapılışı canlandırılırken, videonun sonunda Kılıçdaroğlu’nun şu sözleri yer aldı:

1920’de kurulan ilk meclisimizin çatısına herkes bir kiremit koydu. Kadını, erkeği, genci, yaşlısı, ayrısı gayrısı olmadan yediden yetmişe emeğini, umudunu koydu oraya ve bu memleket işte o çatının altında kuruldu.

O gün el birliğiyle nasıl başardıysak, bugün yine başaracağız. Çok daha güçlü bir Türkiye için güçlendirilmiş parlamenter sistemi hep birlikte kuracağız. Doğum günün kutlu olsun Türkiyem.

İşte Kılıçdaroğlu'nun o tweeti:

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin