Kılıçdaroğlu havuz medyasına seslendi: Ne yazarsanız yazın...

CHP lideri,, Antalya'nın Alanya ilçesinde konuştu...

Google Haberlere Abone ol
Kılıçdaroğlu havuz medyasına seslendi: Ne yazarsanız yazın...

1 Kasım'da yapılması planlanan milletvekili genel seçimleri kapsamında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ikinci mitingini Antalya'nın Alanya ilçesinde yaptı. Alanya Belediye Meydanı'nda vatandaşlara seslenen Kılıçdaroğlu, AKP iktidarını ve havuz medyasını eleştirdi.



İşte, Kılıçdaroğlu'nun o açıklamaları:



'SANDIĞA GİDİN' ÇAĞRISI



Haziran seçimlerinde 230 binin üstünde Alanyalı vatandaşın sandığa gitmediğini belirterek konuşmasına devam eden Kılıçraroğlu, "Ben önce onlara sesleniyorum; Ülkenizi seviyorsanız, çocuklarınızı seviyorsanız, vatanınızı seviyorsanız, güzel bir Türkiye düşünüyorsanız, bu ülkede barış içinde yaşamak istiyoruz diyorsanız sandığa gidin. Sandığa gidin oyunuzu Türkiye için, vatanımız için bayrağımız için kullanın" diye konuştu. 



İKİ TERCİHTEN BİRİNİN SEÇİMİ



Türkiye'nin dış politikadan ekonomiye ve eğitime Cumhuriyet tarihinin en ağır krizlerinden birini yaşadığını savunan Kılıçdaroğlu, bu açıdan 1 Kasım seçiminin, iki seçenek arasında bir tercihin öne çıkacağı seçim olacağını söyledi. Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:



"İki tercihimiz var. Ya baskıdan yana oy kullanacağız. 'Baskı olsun, medya susturulsun, gazeteciler dövülsün, dış politikada da soyutlanalım, başımızda da bir diktatör olsun' deniyorsa oy belli, yeri belli. Ama diyorsanız ki, bu ülkede herkesin karnı doysun, her anne baba çocuğunu güler yüzle okula göndersin, bu ülkenin saygınlığı bütün dünyada olsun, işsizimiz olmasın, medya özgürce yazabilsin' diyorsanız, CHP'ye oy verin. Havuz medyasına da sesleniyorum, ne yazarsanız yazın CHP iktidarında size bunların yaptığı gibi baskı yapmayacağız. Düzgünce CHP'yi eleştireceksiniz. Çünkü biz demokratız demokrasiye inanıyoruz." (DHA)

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin