Kılıçdaroğlu çiftinden Kadir Gecesi mesajı: Ülke için bereket, kadınlar ve çocuklar için mutlu yaşam

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile eşi Selvi Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesaplarından Kadir Gecesi için mesajlarını paylaştılar. Kemal Kılıçdaroğlu, ülke için bereket, dirlik ve birlik temennisinde bulunurken Selvi Kılıçdaroğlu da kadınlar ve çocuklar için mutlu ve güvenli bir yaşam diledi.

Google Haberlere Abone ol
Kılıçdaroğlu çiftinden Kadir Gecesi mesajı: Ülke için bereket, kadınlar ve çocuklar için mutlu yaşam

Millet İttifakı cumhurbşakanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile eşi Selvi Kılıçdaroğlu sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla Kadir gecesi dileklerini dile getirdi.

ÜLKEMİZE BEREKET, DİRLİK VE BİRLİK 

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile açılışını yaptıkları Beylikdüzü Hacı Naif Akkuş Camii'nden fotoğraflar paylaşan Kılıçdaroğlu'nun Kadir Gecesi mesajı şöyle:  

"Bin aydan hayırlı Kadir Gecesi'nde bilge yol arkadaşım Temel Karamollaoğlu Bey ile Beylikdüzü Hacı Naif Akkuş Camii'ni hizmete açtık. İftarda binlerce vatandaşımızla buluştuk. Allah bu gece edilen duaları kabul etsin. Bu mübarek gece ülkemize bereket, dirlik ve birlik getirsin.

KADINLAR VE ÇOCUKLAR İÇİN MUTLU VE GÜVENLİ BİR YAŞAM

Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu da twitter hesabından yaptığı paaylaşımla Kadir Gecesi dileğini paylaştı. Beylikdüzü'nde Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu ve Millet İttifakı'nı oluşturan partilerin Kadın Kolları Başkanları ile fotoğraflarını paylaşan Selvi Kılıçdaroğlu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi::

"Millet İttifakı’nın İstanbul İl Kadın Kolları Başkanları ve sevgili Dilek İmamoğlu ile buluştum. Çocukların geleceği ve kadınlara fayda için yürütülen çalışmaları dinlerken umudum arttı. Mübarek Kadir Gecemizde dileğim kadınlar ve çocuklar için mutlu ve güvenli bir yaşam.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin