Kılıçdaroğlu canlı yayında soruları yanıtlayacak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tv100'e konuk oluyor Az Önce Konuştum programında çok özel açıklamalarda bulunacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tv100 ekranlarında gündeme dair çok önemli açıklamalarda bulunacak. tv100'de yayımlanan ve her hafta önemli konukları ağırlayan Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum programının salı günkü konuğu CHP lideri Kılıçdaroğlu olacak. tv100 iki hafta önce de İBB Genel Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu konuk etmişti.

Google Haberlere Abone ol
Kılıçdaroğlu canlı yayında soruları yanıtlayacak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tv100'e konuk oluyor Az Önce Konuştum programında çok özel açıklamalarda bulunacak

tv100 ekranlarında dikkat çeken programlar ve konuklar devam ediyor.

YSK davasından bir gün önce tv100 ekranlarında çok önemli açıklamalar yapan ve soruları yanıtlayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan sonra Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum programı yine çok önemli bir ismi ağırlayacak.

Candaş Tolga Işık'ın konuğu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olacak. Canlı yayında gündeme dair Işık'ın sorularını yanıtlayacak olan Kılıçdaroğlu, gündeme dair önemli açıklamalarda bulunacak.

YILBAŞINDAN SONRA CANLI YAYINDA

Candaş Tolga Işık; sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun yoğun programı nedeniyle 27 Aralık için planlanan programa katılamayacağını, ancak yılbaşı sonrası programa konuk olacağını duyurdu.

Işık'ın sosyal medya paylaşımı şöyle: "CHP Lideri Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'nun programındaki son dakika değişiklik nedeniyle bu akşamki CANLI yayını yılbaşı sonrası bir tarihe ertelemek zorunda kaldık. Tüm seyircilerimizden kendi adıma özür dilerim."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin