Kılıçdaroğlu 'büyük alkış'ı başlattı! İşte, CHP'nin seçim kampanyası

Cumhuriyet Halk Partisi'nin seçim kampanyası Kartal mitinginde başladı.

Google Haberlere Abone ol
Kılıçdaroğlu 'büyük alkış'ı başlattı! İşte, CHP'nin seçim kampanyası

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'nin seçim kampanyasını Kartal Meydanı'nda düzenlenen 'Milletçe Alkışlıyoruz' mitinginde başlattı. 



Kılıçdaroğlu, mitingde "Korkmayın, yılmayın, sinmeyin" diye seslenen Kılıçdaroğlu, "Çünkü yanınızda Cumhuriyetle yaşıt, CHP var. Kabadayılıktan, zalimlikten, zorbalıktan, yasadışından, talandan, baskıcılıktan, yasakçılıktan, ayrımcılıktan uzak bir anlayışın temsilcisi CHP var. Korkmayın, yılmayın, cesur olun. CHP var. Ekonomik refahı yalnızca bir kesim için değil, ülke genelinde herkesin nasipleneceği şekilde paylaştırmayı hedef alan bir anlayışı temsil eden CHP var. Yoksulluğu ve işsizliği ülkenin en hayati meselelerinin başında gören bir anlayışın temsilcisi var, CHP var. Korkmayın, yılmayın, sinmeyin. Milletçe hesabını soracağız, milletçe geliyoruz, az kaldı" diye konuştu.



Kılıçdaroğlu ayrıca, "Milletçe alkışlıyoruz, avuçlarımız patlarcasına alkışlıyoruz. Bu alkış her gün, her saat, her yerde çınlayacak ve milletin, 'Yeter artık düşün yakamızdan' diye haykıranların sesi olacaktır. Alkışlayacağız, hep birlikte alkışlayacağız, genç, yaşlı, kadın, erkek demeden milletçe alkışlayacağız. Yalnızca miting meydanlarında değil, her gün, her yerde alkışlayacağız, fabrikada, tarlada, çarşıda, sokakta, meydanda, hayatın olduğu her yerde alkışlayacağız. Alkışlayacağız ki millet olarak sabrımızın sonuna geldiğini birileri anlasın" dedi.



CHP'nin Ali Taran imzasıyla yayına giren  yeni reklam kampanyasında "Bu alkış hakka, hukuka ve ekonomiye, özgürlüğe, barışa ve adalete, laikliğe, demokrasiye ve cumhuriyete zulmeden malum zihniyeti, protesto alkışıdır" deniliyor.



Partinin seçim kampanyasının 16 saniyelik teaser'ı geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı.



İşte, CHP'nin 7 Haziran seçimleri için hazırlanan kampanyası:




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin