Kılıçdaroğlu, Ankara'da açılış töreninde konuştu: Bizi bölmek isteyenler başkaları

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediyesi Yeni Balık Hali ve Başkent İlçeler Terminali Açılış Töreni'nde konuştu. Gündeme dair açıklamalarda bulundu. "Ayrışmayı değil, kavgayı değil tam tersine beraber ve güçlü olmayı istiyoruz. Bizi bölmek isteyenler başkaları" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Kılıçdaroğlu, Ankara'da açılış töreninde konuştu: Bizi bölmek isteyenler başkaları

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başları şöyle:

Mansur Başkan gerçekten de Ankara'nın Ankara olduğunu, Ankara'nın Türkiye'nin kalbi olduğunu ve Ankara'nın bir başkent olarak diğer 80 ile örnek olması gerektiğini bilen ve bu konuda çaba harcayan bir belediye başkanıdır.

Dün Giresun'da balıkçıları ziyaret ettim. Ben bütün balıkçı arkadaşlarıma söz verdim. Hopa'dan başlayıp Samandağ'a kadar bir milletvekili arkadaşımızı ve ekibini görevlendirdik. Her bir limanı, bölgeyi gezerek balıkçıların sorununu saptayın diye. En taze balığın Ankara'da olduğu söyleniyor ama balığı tüketen Ankaralıların güzel bir ortamda, balığın satıldığını, hazırlandığını, müşteriye sunulduğunu görmeleri lazımdı.

Burası başkent ve başkentin dünyadaki bütün başkentlerle yarışabilir konumda olması lazım. 21. yüzyılda metropollerin de yarışı vardır. O çerçevede bakmak, değerlendirmek gerekiyor.

Mansur Başkan sadece bu iki tesisi yapmadı. Mansur başkan aynı zamanda kırsal kalkınma konusunda Türkiye'ye örnek olacak pek çok çalışmanın da altına imza attı. Bugün kırsalda pek çok vatandaşımız emek harcıyorsa, kazanmaya başladı, kazanıyor ve huzur içinde elde ettiği ürünü satarak gelir elde ediyor.

Gençler elbette gülmek, eğlenmek, bisiklete binmek, araba sahibi olmak ister. Düşüncelerini özgürce ifade etmek ister. Dolayısıyla gençleri ihmal eden bir yönetimi asla Türkiye kabul etmiyor. Biz bütün gençleri kucaklıyoruz.

Toplumun kucaklaşmasına ortam hazırlıyorum. Bütün bunlar aynı zamanda helalleşmemize ortam hazırlıyor. Helalleşiyoruz. Hiç kimsenin kimliğini, yaşam tarzını, inancını sorgulamadan bu ülkede herkesin huzur içinde yaşayacağı bir Türkiye'yi inşa etmeye çalışıyoruz. Millet İttifakı olarak yapıyoruz, 6 lideriz orada. Hepimiz bu ülkede barış, huzur istiyoruz. Bizi ayırmak, bölmek isteyenler başkaları. Biz ayrışmayacağız, biz bazılarının inadına karşı birlikte, beraber olacağız. Türkiye'yi aydınlığa çıkaracağız.

Kardeş kardeşi sorgulamaya başladı, komşu komşuyu sorgulamaya başladı. 

Bizlere düşen görev beraber olmaktır, huzur içinde yaşamaktır. Biz Millet İttifakı olarak kararlıyız. Millet İttifakı olarak bu ülkeyi aydınlığa kavuşturacağız. Ekonomiyi düzelteceğiz, kavgayı bitireceğiz, bereketi getireceğiz. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin