Kılıçdaroğlu Akşam gazetesinden 'duyarlılık' bekliyor!

CHP lideri, TUSİAD'ı ziyaretinde, görevinden ayrılan Muharrem Yılmaz’ı ve haberi yazan Akşam’ı işaret ederek, "Aynı duyarlılığı siyasetçilerin de göstermesini isteriz. Tabii haberi yapan gazetecinin de" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Kılıçdaroğlu Akşam gazetesinden 'duyarlılık' bekliyor!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türk Sanayici ve İşadamları Derneği'ni (TUSİAD) ziyaretinde, görevinden ayrılan Muharrem Yılmaz'ı ve haberi yazan Akşam'ı işaret ederek, "Aynı duyarlılığı siyasetçilerin de göstermesini isteriz. Tabii haberi yapan gazetecinin de. Acaba o gazetede sendikalı işçi var mı? Yok. Basın mensupları işten atıldı mı? Atıldı" dedi

 

Köşk turu kapsamında TÜSİAD'ı ziyaret eden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem Yılmaz'ın başkanlıktan istifasıyla ilgili, "Bence Muharrem Bey hepimize örnek olması gereken bir davranışı sergilemiştir. Aynı davranışı siyasetçilerin de her zaman göstermesi gerekiyor" dedi.



Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, CHP İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ile birlikte Beyoğlu Tepebaşı’nda bulunan TÜSİAD'ı ziyaret etti. TÜSİAD Başkan Yardımcısı Haluk Dinçer tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu, yaklaşık 1,5 saat süren görüşmenin ardından açıklamalarda bulundu. Haberin devamını okumak için tıklayınız.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin