Kılıçdaroğlu 22:00'da açıklayacağım demişti... Kılıçdaroğlu'ndan beklenen açıklama geldi. Kılıçdaroğlu, elektrik faturalarıyla ilgili 'çözüm' sundu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bu akşam saat 22.00'de önemli bir konuyu konuşmak üzere sizi evime davet ediyorum." tweetini atmıştı. Kılıçdaroğlu beklenen açıklamayı yaptı. "Neden elektrik faturalarınız şişirildi? Bir dilim kuru ekmeğinize kim göz dikti? Bu zulme ancak birlikte son verdirebiliriz. Buyurun bu ibret tablosunu konuşalım…" diyen Kılıçdaroğlu bir video ile açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Kılıçdaroğlu 22:00'da açıklayacağım demişti... Kılıçdaroğlu'ndan beklenen açıklama geldi. Kılıçdaroğlu, elektrik faturalarıyla ilgili 'çözüm' sundu

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda saat vererek çağrıda bulunmuştu. Kılıçdaroğlu, "Sevgili Halkım, Bu akşam saat 22.00'de önemli bir konuyu konuşmak üzere sizi evime davet ediyorum. Burada buluşmak üzere..." demişti.

Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Neden elektrik faturalarınız şişirildi?
Bir dilim kuru ekmeğinize kim göz dikti?
Bu zulme ancak birlikte son verdirebiliriz. Buyurun bu ibret tablosunu konuşalım…" diyerek şu videoyu paylaştı:

Kılıçdaroğlu, kasanın ekside olduğunu iddia etti. İktidarın halkın kuru ekmek parasına göz dikildiğini öne sürdü.

Yüksek gelen faturalara karşı Kılıçdaroğlu KDV'nin yüzde 1'e indirilmesi çağrısında bulundu. Kılıçdaroğlu elektriğe gelen zamların geri alınması gerektiğini söyledi.

Kılıçdaroğlu, "#SıraSende" diyerek vatandaşlara IBAN numaralarını Erdoğan'a göndermelerini istedi.

Zamlar geri alınana kadar elektrik faturalarını ödemeyeceğini açıkladı.

“AYLARCA SESLENDİM”

Kılıçdaroğlu, yayımladığı videoda ise şu ifadeleri kullandı:

Bu akşam uzun zamandır dile getirdiğim saraya fon oluştur diye defalarca çağrı yaptığım Karakış şartları ve elektrik faturalarıyla ilgili bazı ivedi çözümleri sizlerle paylaşacağım.

Çok zor zamanlardan geçtiğinizi pekala biliyorum. Sevgili yurttaşlarım durumun buraya gelmemesi için bu vurdumduymazlara aylarca seslendim.

Bu saraylılar temel bir insan hakkı olan haysiyet hakkını ve insana yaraşır bir yaşam hakkını sizlere tanımıyor.

“DİNLEMEDİLER DİNLEMEDİLER…”

Saraylılar zengin hayatın tadını çıkarırken milyonlarca insan dayanılmaz bir şekilde artan yoksulluk ve geçim sıkıntısına tahammül etmek zorunda bırakılıyor.

Aylardır bugünlerin kapıda olduğunu her fırsatta söyledim. Her fırsatta kara kış çağrısı yaptım. Adım adım ne yapılması gerektiğini anlattım. Dinlemediler dinlemediler. Geldik fırtınanın gözüne.

Öncelikle neden bunlar başımıza geliyor. Onu bir netleştirmek istiyorum. Sonra da acil önlemleri kanamayı durduracak adımları açıklayacağım.

“NE YAPILIYOR BU PARALARLA?”

Tüm bu durumların kökeninde aynı hikaye yatıyor. Elektrik özelleştirmelerine de bakacak olursanız çok tanıdık isimleri orada da görürsünüz. 5’li çeteyi oraya da soktu Erdoğan. O çete ne yaptı, soydu süpürdü. Bu soygun biraz uzun hikaye. Ama çok isterlerse onu da anlatırız.

Soru şu: Ne yapılıyor bu paralarla. Son videomda on binlerce trollden bahsettim. Finanse edilen yandaş medyadan bahsettim. Eğitim vakfı yapılı maskeli parelel yapılardan bahsettim.

Saraylı hayatından bahsettim. İşte bu paralar sizin cebinizden ödeniyor sevgili halkım. Eskiden de öyleydi ama şimdi tek bir farkla. Elinizdekini avucunuzdakini artık çok hızlı bir şekilde almak zorundalar. Bundan dolayı bu kadar agresif bir biçimde üstünüze geliyorlar. Kasa ekside.

“FATURAMI ÖDEMEYECEĞİM”

Erdoğan 31 Aralık’ta imzaladığı zamları geri çekinceye kadar ben hiçbir elektrik faturamı ödemeyeceğim.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin