Kıbrıs'ta Ebru Yaşar ve Ebru Gündeş rüzgarı

Ünlü sanatçı Ebru Yaşar, pandemi döneminde kapalı olan Kaya Artemis Otel'in açılışında sahneye çıktı. Özel repertuarı ve sahne performansıyla göz dolduran Yaşar, hayranlarına yine unutulmaz bir müzik gecesi yaşattı.  2 yıl aradan sonra yeniden Kıbrıs’ta sevenleriyle buluşan Ebru Gündeş ise Concorde Luxury Resort’ta konser verdi.

Google Haberlere Abone ol
Kıbrıs'ta Ebru Yaşar ve Ebru Gündeş rüzgarı

Pandemi sonrası ikinci Kıbrıs konserini veren Yaşar, sahne öncesi gazetecilerin sorularını  da yanıtladı.

Pişti olma olasılığım yok!

Şıklığı ve güzelliğiyle yine dikkatleri üzerine çeken Yaşar, "Seyircimize saygımızdan, sevgimizden. Bende giyinmeyi seviyorum. O yüzden özeniyorum. Ama herşeyden önce onlara saygımız sevgimiz büyük "dedi. Pişti olmaktan korkuyormusunuz? sorusuna ise Yaşar, "Korkmuyorum çünkü kendime özel diktiriyorum. Marka alırsan gidip, butikten giyinirsen pişti olabilirsin. Günlük hayatımızda tabii ki piştiye açığız. Ama sahnede hayır yani. Onu ben özel diktiriyorum. O yüzden pişti olma olasılığım yok yani. Hiç sevmem pişti olmayı" dedi.

Kıbrıs'ta Ebru Yaşar ve Ebru Gündeş rüzgarı

Gülşen'e hak verdi: "Ben de sahnede tekrardan giyiyorum"

Meslektaşı Gülşen'in beş farkı sahnede aynı ayakkabıları giymesinin çok konuşulduğu hatırlatılan Yaşar, "Ayakkabı bu bir kere sahneye çıkmakla eksimiyor ki. O yine 4-5 kere giymiş, vallahi yedinci giyişim bu. Çünkü hem rengi, hem modeli her kıyafete uyacak şekilde. Birde sokakta gezmiyoruz. Ben asla sokakta topuklu ayakkabı ile gezmiyorum. Sahne de durduğumuz 1 saat ayakkabılar eskimiyor. Eskimesinde çünkü ayakkabılar el yakıyor. O yüzden her şeyimizi dikkatli kullanalım ve sık kullanalım" dedi. Ödüller için özel bir ev yaptıran başarılı sanatçı, kıyafetleri için de bir başka ev yaptırabilir misiniz? sorusuna, "Onu şöyle hem ödüller için hem kıyafetler, hem de ayakkabılar için yaptım. Dolaplarını yaptırıyorum diyerek henüz hazırlık aşamasında olduğunu belirtti.

Kıbrıs'ta Ebru Yaşar ve Ebru Gündeş rüzgarı - Resim : 2

Çok gurur duyuyorum!

Geçen yıl kendi ismine Diyarbakır Bismil'de okul yaptıran Yaşar, okulların pandemi sonrası eğitime açılmasıyla ilgili soruya, "Çok mutluyum. O bambaşka çok gurur duyduğum bir konu. İnşallah yeni nesillere geleceğe çocuklarımıza bir nebze de olsa katkım olduysa ne mutlu bana. O çocuklarda nice nice yıllarda, başarılarla bir gün belki derler ki 'Ebru Yaşar Gülseven Okulu'nda okuduk. Sizin okulunuzdan mezun olduk' derler. O yüzden çok mutluyum. O bambaşka bir duygu. Hiç bir şeye benzemiyor" ifadelerini kullandı.

Kıbrıs'ta Ebru Yaşar ve Ebru Gündeş rüzgarı - Resim : 3

ŞÜKÜR KAVUŞTURANA

2 yıl aradan sonra yeniden Kıbrıs’ta sevenleriyle buluşan Ebru Gündeş ise Concorde Luxury Resort’ta konser verdi. Sanatçı, kendisini dinlemeye gelen 1200 kişiye; “Şükür kavuşturana. Sizlerden çok uzak kaldık. 2 yıl sonra birlikte olmak büyük keyif. Bir daha Allah ayırmasın” diye seslendi. Gündeş, konserinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı da kutladı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin