Kıbrıs’ta Ebru Yaşar izdihamı! Yeni albüm geliyor

Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Yaşar, Kıbrıs Merit Park Hotel’de sevenleriyle buluştu. Başarılı sanatçı konser alanını dolduran hayranlarına unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı. Sahnede zarefeti ve eşsiz sesi ile devleşen Yaşar yine tam not aldı. Hayranlarının yoğun isteğiyle sahnede yarım saat fazla kalan Yaşar, konser sonunda dakikalarca alkışlandı.

Google Haberlere Abone ol
Kıbrıs’ta Ebru Yaşar izdihamı! Yeni albüm geliyor

Sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ebru Yaşar, yeni yılda bir çok Kıbrıs sahnesinin olacağını belirtirken, “Biz Kıbrıs’ı seviyoruz. Burada buluşmaktan zevk alıyoruz, onlarda bizi seviyor. Çok sevdiğimiz oteller var. Direkt Kıbrıslılar ve tüm Türkiye’den gelen hayranlarımızla da bir araya geliyoruz çok güzel oluyor. Yeni yılda Kıbrıs’ta sahnelerimiz olacak” dedi.

Kıbrıs’ta Ebru Yaşar izdihamı! Yeni albüm geliyor

'Yalı Çapkını favorim'

Ebru Yaşar hafta içi evde olduğunda favori dizileri olduğundan bahsederken, “Hafta içleri evde olduğumda dizileri takip ediyorum. ‘Yalı Çapkını’ ilk  izlediğim günden itibaren benim favorim. ‘Üç Kız Kardeş’ ve Yasak Elma’ da ayrıca diğer favorilerim” dedi.

Kıbrıs’ta Ebru Yaşar izdihamı! Yeni albüm geliyor - Resim : 2

Orkestrasında yılbaşında unutmadı

Yılbaşı alışverişine henüz çıkmadığını söyleyen Yaşar,  hediye  alıp vermeyi çok sevdiğini  belirtirken “Henüz çıkmadım. Hediye almayı ve vermeyi severim. Bunun bir önemi yok. Önemli olan her ne olursa olsun düşünmek, şaşırtmak ve mutlu etmek. Ben çok seviyorum. Bu akşam orkestrama bir hediye yaptım.  Ama onlar bana yaptı mı? bilemiyorum. Bana bir yılbaşı hediyesi gelmedi” diyerek espiri yaptı.

Kıbrıs’ta Ebru Yaşar izdihamı! Yeni albüm geliyor - Resim : 3

Yeni albüm geliyor

Albüm çalışmalarına devam eden Yaşar, yeni yılda hayranlarınızı mutlu edecek haberleriniz var mı? sorusuna, "Evet inşallah tabii ki…Bütün azmimle yeniden yeni şarkılarla buluşmak istiyorum. Ama çok seçiciyim biliyorsunuz. Bir şey yapmak için yapmayı sevmem. Hissettiğim aynı duyguda buluştum şarkılarla besteci arkadaşlarla. Ben bir yandan albüm gibi çalışıyorum. Albüme  doğru gidiyor şu an Şarkıları aslında toparladım. Ama bazen de öyle bir şey oluyor ki şirketlerle konuşuyoruz. Çok ters köşe şeyler oluyor. Onu böyle hemen de değerlendirmek istiyorum aslında.  Ne söylesem şu an yalan olur ama süprizler geliyor” dedi.

Yılbaşında Sapanca’da sahne alacak olan Yaşar, bölgeye yakın tüm sevenleri konserine beklediği söyledi.

Kıbrıs’ta Ebru Yaşar izdihamı! Yeni albüm geliyor - Resim : 4

Etiketler ebru yaşar kıbrıs
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin