Kıbrıs Zafere Doğru 14. Bölüm yayınlandı: Kıbrıs Zafere Doğru 14. Bölüm izle tek parça TRT 1

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Kıbrıs Zafere Doğru, dün akşam 14. Bölümü ile ekranlara geldi. Başrollerinde Serkan Çayoğlu, Ahmet Kural, Pelin Karahan ve Devrim Saltoğlu gibi başarılı isimlerin yer aldığı Kıbrıs Zafere Doğru, her hafta Cuma günleri izleyicisiyle buluşuyor. Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin 14. Bölümünü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için bölüm linkini haberimize ekledik. İşte Kıbrıs Zafere Doğru 14. Bölüm TRT 1 izleme linki!

Google Haberlere Abone ol
Kıbrıs Zafere Doğru 14. Bölüm yayınlandı: Kıbrıs Zafere Doğru 14. Bölüm izle tek parça TRT 1

Başrollerinde Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu ve Pelin Karahan gibi başarılı isimlerin yer aldığı Kıbrıs Zafere doğru dizisi, yeni sezonda da izleyiciler tarafından oldukça beğeniliyor. Dün akşam 14. Bölümü ile ekranlara gelen Kıbrıs Zafere Doğru’nun yeni bölümünde; Yüzbaşı Cengiz Topel’in öldürülmesi sonrası Ankaralı intikam yemini ediyor. Ankaralı’nın bir Rum komutan tarafından vurulması ise diziye damga vuran sahnelerden biri oldu. Peki, Kıbrıs Zafere Doğru 14. Bölümde ne oldu? İşte Kıbrıs Zafere Doğru 14. Bölüm izleme linki!
 
KIBRIS ZAFERE DOĞRU 13. BÖLÜMDE NE OLDU?

Kıbrıs Zafere Doğru 14. Bölüm yayınlandı: Kıbrıs Zafere Doğru 14. Bölüm izle tek parça TRT 1

Türkiye’nin, Kıbrıs’a ilk resmi hava müdahalesinin ardından Erenköy sevinç içindedir. Diğer tarafta ise Erenköy’ü top atışına tutan Rum hücum botlarını ölüm dalışı ile batıran Cengiz Topel’in uçağı düşmüştür. Paraşütü ile Rum tarafına inebilen Yüzbaşı Cengiz, esir düşmüştür.

Kıbrıs Zafere Doğru 14. Bölüm yayınlandı: Kıbrıs Zafere Doğru 14. Bölüm izle tek parça TRT 1 - Resim : 2

Şimdi Cengiz için ölüm kalım savaşı başlamıştır. Ya Rumların işkencesinde konuşacak ya da ölümü tercih edecektir. Kendisine yapılan işkencenin boyutu her geçen dakika artarken Erenköy yeni saldırılar ile karşı karşıya kalır.

Kıbrıs Zafere Doğru 14. Bölüm yayınlandı: Kıbrıs Zafere Doğru 14. Bölüm izle tek parça TRT 1 - Resim : 3

Yunan uçakları devreye girip Erenköy üstünde uçuşa başlarken Türkiye’nin 64 savaş jeti devreye girer ve Yunan uçaklarını Erenköy’den kovup kahraman Mücahit’in direnişini taçlandırır. Erenköy’de zafer Kıbrıs Türkleri’ni beklerken adanın dört yanında hem Türk subayı hem de mücahitler bu direniş destanı için büyük bedeller öder.

KIBRIS ZAFERE DOĞRU 14. BÖLÜMDE NE OLUYOR?

Kıbrıs Zafere Doğru 14. Bölüm yayınlandı: Kıbrıs Zafere Doğru 14. Bölüm izle tek parça TRT 1 - Resim : 5

Yüzbaşı Cengiz Topel’in öldürülmesi üzerine Ankaralı, Türkiye’ye dönüp arkadaşının cenazesini annesine teslim etmeden önce intikam yemini eder.

Kıbrıs Zafere Doğru 14. Bölüm yayınlandı: Kıbrıs Zafere Doğru 14. Bölüm izle tek parça TRT 1 - Resim : 6

Bu yolda yalnız hareket edip başka kimsenin sorumluluğunu almak istemeyen Ankaralı’yı, mücahit kardeşleri yalnız bırakmaz. Kıbrıs, Yüzbaşı Cengiz’e gözyaşlarıyla dolu bir cenaze merasimi düzenlerken Ankaralı, intikam için ölüm görevine çıkar.

Kıbrıs Zafere Doğru 14. Bölüm yayınlandı: Kıbrıs Zafere Doğru 14. Bölüm izle tek parça TRT 1 - Resim : 7

Ankaralı’nın gerçek adı ve soyadını içeren mektup geride kalanlara ulaştırılır. Ankaralı’nın vedası sadece Kıbrıs’a değil tüm sevdiklerine acı bir haberle gelir.

Kıbrıs Zafere Doğru 14. bölüm FULL İZLE

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin