Keremcem'in ekrandaki yeni projesi ne? Partneri kim?

'O Hayat Benim' dizisi 131 bölüm süren Keremcem, kısa bir aradan sonra yine dizi setlerine dönüyor...

Google Haberlere Abone ol
Keremcem'in ekrandaki yeni projesi ne? Partneri kim?

Başrolünü Ezgi Asaroğlu'yla oynadığı FOX'ta ekrana gelen dizisi, pazar akşamlarına damga vuran yakışıklı oyuncu, yine iddialı bir diziyle setlerde yerini alacak. 



Son yıllarda oyuncu kimliği şarkıcı kimliğinin önüne geçen Keremcem'in yeni dizisinin adı "İki Yalancı"... Kanal D'de seyirciyle buluşacak dizinin yapım şirketi ise Tükenmez Kalem... Keremcem'in yeni dizisindeki partnerinin ise Yağmur Tanrısevsin olduğu öğrenildi. Son olarak bir saç boyası markasının yüzü olan Yağmur Tanrısevsin, önceki yıl kaynakçı kız rolüne hayat verdiği "Mayıs Kraliçesi" dizisiyle seyirciyle buluşmuş ancak projenin ekran ömrü çok uzun sürmemişti. 26 yaşındaki yıldız, son yılarda ayrıca "Yok Artık 2", "Geniş Aile Yapıştır" filmlerinde de kamera karşısına geçmişti. 



Keremcem'in ekrandaki yeni projesi ne? Partneri kim?



Tanrısevsin'in başrolünü oynayacağı projenin mimarı Gani Müjde ise bir süredir "İki Yalancı" dizisinin sosyal medyadan tanıtımını yapıyor, ser verip sır vermeyerek şu satırları yazıyordu: "İki Yalancı çok yakında adını açıklayamayacağım bir kanalda, adını açıklayamayacağım iki süper oyuncuyla ekrana gelecek. Takipte kalın..."

 



BİRSEN ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com




 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin