Kerem Bürsin'den Hande Erçel açıklaması

Geçtiğimiz günlerde Hande Erçel'in kapüşonlu biriyle kahve içme görüntüsü sosyal medyaya bomba gibi düşmüştü. O kişinin Kerem Bürsin olduğu iddia edilmişti. İddiaların ardından "Hande Erçel ile Kerem Bürsin barıştı mı?" sorusu da beraberinde geldi. Kerem Bürsin yaptığı açıklama ile kafaları iyice karıştırdı.

Google Haberlere Abone ol
Kerem Bürsin'den Hande Erçel açıklaması

FOX TV ekranlarında yayınlanan Sel Çal Kapımı dizisindeki set aşkı, gerçeğe taşınmıştı. Kerem Bürsin ile Hande Erçel'in hayranları bu aşka çok sevinmişti. İkilinin ayrılığı ise sevenlerini epey üzdü.

Geçtiğimiz günlerde çıkan bir fotoğraf ise kafaları karıştırdı. Hande Erçel'in yanındaki kişinin Kerem Bürsin olduğu iddia edilmişti.

Fotoğrafların ardından gazeteciler, "Kerem Bürsin'e Hande Erçel ile barıştınız mı?" diye sordu.

Bürsin, "Şu an o konuya hiç girmeyelim" cevabını verdi. Bürsin'in bu açıklaması, "İlişkilerine bir şans daha vermişler" şeklinde yorumlandı.

Bu iddia sonrası ilk açıklama Kerem Bürsin'den geldi. Önceki gün bir etkinlikte görüntülenen Bürsin, "Hande Erçel ile barıştınız mı?" sorusuna, "Şu an o konuya hiç girmeyelim" cevabını verdi. Bürsin'in bu açıklaması, "İlişkilerine bir şans daha vermişler" şeklinde yorumlandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin