Kendall Jenner’a kötü sürpriz!

ABD’li süpermodel Kendall Jenner, İtalya’dan ABD’ye dönüşünde bir markete uğradı.

Google Haberlere Abone ol
Kendall Jenner’a kötü sürpriz!

22 yaşındaki Kardashian/Jenner ailesinin üyesi alışveriş yaparken karşılaştığı “Kill the Kardashians” (Kardashianları öldür) yazılı bir tişört giyen adamın görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı.



Popüler kültürün günümüzdeki en önemli magazin figürlerinden biri olan Kardashians/Jenner ailesinin üyeleri, sevenler kadar sevmeyenler de çok. Bu ailenin süpermodel üyesi Kendall Jenner, İtalya’nın Milan kentinde çıktığı defileden ABD’deki evine dönüşünün hemen ardından kötü bir sürprizle karşılaştı.



Eve geldiğinde buzdolabının boş olduğunu fark eden 22 yaşındaki model, alışveriş yapmak için gittiği markette üzerinde “Kill the Kardashians”(Kardashianları öldür) yazılı tişört giyen bir adam gördü.



Jenner, görüntülerini “Biraz süt almak için dışarı çıktım” notuyla Instagram hesabının “hikayeler” kısmından paylaşarak bu adama tepki gösterdi.



Kendall Jenner’a kötü sürpriz!



Son dönemde adı en yakın arkadaşları Gigi Hadid ve Bella Hadid'in erkek kardeşiyle anılan Kendall Jenner, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından 'gece 4' notuyla bir fotoğraf paylaşmıştı.



22 yaşındaki mankenin paylaşımı yaklaşık 6,5 milyon beğeni aldı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin