Kenan İmirzalıoğlu'nun merakla beklenen Fatih dizisinde kim kimi oynuyor?

Bu sezonun en iddialı dizisi olan Fatih kod adlı dönem projesinin hazırlıkları tam gaz sürüyor.

Google Haberlere Abone ol
Kenan İmirzalıoğlu'nun merakla beklenen Fatih dizisinde kim kimi oynuyor?

Kanal D'nin üzerine titrediği, 03 Medya imzalı proje için müthiş bir ön hazırlık yürütülüyor. Senaryosunu Alican Yaraş ile Özge Efendigil'in yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda Altan Dönmez oturacak. İsmi konusunda alternatifler üzerinde durulan dizinin dekor ve genel sanat yönetmenliğine Hakan Yarkın imza atıyor. Projenin şimdiden hayranlık uyandıran kostümlerini ise Gülümser Gürtunca hazırlıyor. Fatih'in başlık tasarımcısı olarak da Mücella Mert görev yapıyor.



Oyuncu kadrosuna gelince; dizide Fatih Sultan Mehmet'i Kenan İmirzalıoğlu, Çandarlı Halil Paşa'yı ise Çetin Tekindor canlandıracak. İmirzalıoğlu ile Tekindor başından sonuna kadar dizinin kadrosunda yer alacak. Dizide Metin Akpınar Akşemseddin, Gürkan Uygun Delibaş, Altan Erkekli ise Mimar Muslihiddin rolüne hayat verecek. Dizinin en büyük sürprizlerinden biri de Ertan Saban'ın Bizans İmparatoru Konstantin'i canlandıracak olması...



Fatih'in bomba oyuncu kadrosunda ayrıca Burak Tamdoğan, Funda Eryiğit ve Serkan Keskin de yer alıyor. Özellikle Serkan Keskin ile Funda Eryiğit'le yapılan ön çalışmaların yönetmenden tam not aldığı da gelen bilgiler arasında... Dizide Kenan İmirzalıoğlu'nun partneri için görüşmeler sürüyor. Çiçek Hatun rolü için yönetmen Altan Dönmez'in gönlünden geçen ismin daha önce "Şeref Meselesi"nde de beraber çalıştığı Burcu Biricik olduğu konuşuluyor.



Kenan İmirzalıoğlu'nun merakla beklenen Fatih dizisinde kim kimi oynuyor?



Dizi için adı geçen bir diğer oyuncu ise Fahriye Evcen... 



Kenan İmirzalıoğlu'nun merakla beklenen Fatih dizisinde kim kimi oynuyor? - Resim : 2



Dizinin çekimlerinin ekim ayında başlaması, aralık ayı gibi de yayında olması planlanıyor. Kenan İmirzalıoğlu'nun rolü için sıkı bir çalışmaya girdiği de öğrenildi.

Öte yandan 40'lı yaşlardaki ünlü aktörün 20'li yaşlardaki Fatih'i nasıl oynayacağı sosyal medyada tartışma konusu olmuştu. Dizinin belgesel değil, kurmaca olduğuna dikkat çeken dizi ekibi ise bu tartışmalara hiç kulak asmadan çalışmalarına devam ediyor. 



BİRSEN ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin