Kenan İmirzalıoğlu’nun Mehmed dizisinde hangi yakın arkadaşlar buluştu?

Kanal D’nin “Mehmed Bir Cihan Fatihi” dizisinin çekimlerinin 15 Aralık’tan sonra yeniden başlaması planlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Kenan İmirzalıoğlu’nun Mehmed dizisinde hangi yakın arkadaşlar buluştu?

Cevdet Mercan’ın yönetmenlik görevini devraldığı 03 Medya imzalı dizide, ilk kadrodan hangi oyuncularla yola devam edileceği merak konusuydu. Ancak söylentilerin aksine Altan Erkekli dahil oyuncu kadrosunda şimdilik önemli bir değişikliğin olmadığı öğrenildi.



Dizinin ekibine son olarak “Muhteşem Yüzyıl”ın ödül rekortmeni sanat yönetmeni Nilüfer Çamur katıldı. Dizide Altan Dönmez’in yönetmenlik yaptığı günlerde ise Hakan Yarkın hem sanat yönetmenliğinden, hem de dekorlardan sorumluydu. Yönetmen değişikliğinin ardından dekorları da yenilenen dizide sanat yönetmeni Nilüfer Çamur, daha ihtişamlı görüntülerin ortaya çıkması için bir süredir gece gündüz çalışıyor.



Kenan İmirzalıoğlu’nun Mehmed dizisinde hangi yakın arkadaşlar buluştu?



Öte yandan dizinin Çiçek Hatun’u için anlaşılan Seda Bakan’dan sonra diğer başrol kadın Hatice Sultan’ı canlandıracak oyuncu da netleşti. Yapım şirketinin teklif götürdüğü Fatih Sultan Mehmed’e hayat veren Kenan İmirzalıoğlu’nun “Acı Hayat” dizisindeki partneri Selin Demiratar’la geçen haftalarda anlaşma imzaladığı ortaya çıktı. Selin Demiratar ile dizideki rol arkadaşı Seda Bakan, özel hayatlarında da çok sık görüşen ve beraber tatillere de giden iki iyi arkadaş... “Mehmed Bir Cihan Fatihi” dizisinin kadrosunda ayrıca genç yıldızlardan Leyla Tanlar’ın yanı sıra Karagül’deki Baran rolüyle ünlenen Mert Yazıcıoğlu’nun da yer aldığı ifade edildi.



 



Birsen ALTUNTAŞ



birsenaltuntas76@gmail.com



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin