Kenan İmirzalıoğlu hangi iki projeyle ekranlara dönüyor?

Ünlü oyuncu, iki projeyle ekranlara dönüş yapıyor.

Google Haberlere Abone ol
Kenan İmirzalıoğlu hangi iki projeyle ekranlara dönüyor?

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, ekranlara çok sürpriz bir proje ile dönüyor. İmirzalıoğlu, atv'nin fenomen yarışma programı 'Kim Milyoner Olmak İster?'de, Murat Yıldırım'ın yerini aldı.



Kenan İmirzalıoğlu, aynı zamanda Alef adlı dizide de başrol olacak.



tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Türk televizyonlarının en sevilen isimlerinden biri olan Kenan İmirzalıoğlu ekrana dönüyor. Murat Yıldırım Show TV'nin 'Ramo' dizisinde oynamak için 3 yıldır sunduğu 'Kim Milyoner Olmak İster?' yarışmasını bıraktı. Yıldırım'ın yerine görüşülen isimler arasında Özcan Deniz ve Kenan İmirzalıoğlu'nun adı ön plana çıkmıştı. Sonunda yarışma için İmirzalıoğlu ile anlaşıldı.



Alef dizisininde başrol olacak



Yeni bir dizi için de görüşme yaptığı dizi piyasasında konuşulan oyuncunun blutv'de yayınlanacak, Emin Alper'in yöneteceği Alef isimli diziyle anlaştığı öğrenildi. Bir cinayetin aydınlatıldığı dizi 8 bölümden oluşacak. Çekimleri ekim ayında başlayacak olan dizide her bölüm cinayetle ilgili bir gelişme yaşanacak.



Dizide başrolde Kenan İmirzalıoğlu'na Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen eşlik edecek. Alef'te ayrıca Ece Dizdar, Osman Alkaş, Rıza Akın, Kıvanç Baran Arslan ve Erdem Kaynarca gibi güçlü oyuncular da rol alacak.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin