Kenan İmirzalıoğlu ekranlara dönecek mi?

Ünlü oyuncu, yeni projeleriyle ilgili sorulara yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol
Kenan İmirzalıoğlu ekranlara dönecek mi?

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çifti, önceki akşam gösterime giren Alice Müzikali’ni izledi. Müzikali izleyenler arasında Erkan Can, eşi ve kızı da vardı.



Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre; Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal, gösterim öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Müzikali izlemek için heyecanlı olduklarını belirten ikili, “Normalde prömiyere gelecektik fakat virüs salgını nedeniyle gelemedik. İzleyenlerden çok olumlu tepkiler aldık. Türkiye’de böyle bir müzikalin yapılması büyük bir başarı” diye konuştu.



Kendilerinin masal kahramanı olup olmadığı sorulan ikiliden Kenan İmirzalıoğlu “Dede Korkut” yanıtını verirken Sinem Kobal, 2006 yılında rol aldığı ‘Serena’ dizisini hatırlatarak “Daha önce kahraman olarak bir Selena yaptım” esprisinde bulundu. İmirzalıoğlu, dizideki Selena’yı çağırma sahnesinin hatırlatılması üzerine eşine bakarak “Ben hayatıma çağırdım” dedi.



Kenan İmirzalıoğlu ekranlara dönecek mi?



'Netleşen bir şey yok'



Netflix’le yeni bir proje için anlaştığı konuşulan Kenan İmirzalıoğlu, çıkan haberleri yalanladı. Henüz net bir şey olmadığını belirten İmirzalıoğlu, “Şu an için onların bir gerçekliği yok ama görüşmelerimiz var. Öncelikli televizyon diye düşünüyorum. Dijitalin gidişini de beğeniyorum.” dedi.



Sinem Kobal'dan Hakan: Muhafız açıklaması



İmirzalıoğlu, estetik yaptırdığı yöndeki haberleri de, “Virüs salgını nedeniyle gitmiştim” diyerek yalanladı. Netflix’te yayınlanan ‘Hakan: Muhafız’ dizisinin kadrosuna dahil olacağı konuşulan Sinem Kobal ise “Henüz netleşen bir şey yok” diye konuştu.



Kenan İmirzalıoğlu ekranlara dönecek mi? - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin