“Kenan Doğulu ile uyanınca, bilinçaltıma işledi”

Cine5 ekranında yayınlanan “Sırada Ne Var” programının konuklarından Ayça Tekindor'un Kenan Doğulu açıklamaları programa damgasını vurdu.

Google Haberlere Abone ol
“Kenan Doğulu ile uyanınca, bilinçaltıma işledi”

Cine5 ekranında yayınlanan “Sırada Ne Var” programının konukları sahne şovu için kadın kostümleriyle çektirdiği fotoğraflarıyla son günlerin çok konuşulan ismi Çelik, Pop Star yarışmasının ardından yeni bir yarışma ile ekranlara dönen Bayhan ve şarkıcı Ayça Tekindor’du.



“Söylenenleri tolare edebiliyorum”



Cenk Eren’in basında ses getiren kadın kostümleriyle çektirdiği fotoğrafları için Çelik’e “Kim kandırdı seni? Çok düşündün mü bu konu üzerine,konuşmaktan rahatsız mısın?” sorusu üzerine sevilen şarkıcı “Bu konuyu konuşmaktan rahatsız değilim. Düşünmeden hiçbir iş yapmayız. Oyunu yazan yöneten benim. Her şeyi ben düşündüm. Destek aldığım insanlarda oldu. Bu iş tek başıma arkada hiçbir şey olmadan ne yapabileceğime dair bir şey. Ben söylenen her şeyi tolare ile karşılarım.”diyerek cevap verdi.



“Jüride Armağan Çağlayan’ı görünce bir an kal geldi”



Cenk Eren’in Armağan Çağlayan ile ilgili sorusu üzerine konuşan Bayhan, Pop Star yarışmasından sonra yeni katıldığı yarışmada da jüri koltuğunda Armağan Çağlayan’ı görünce biraz tereddüt yaşamış. “Yarışma teklifi geldiğinde Armağan Çağlayan’ın da jüride olduğunu duyduğumda bir an kal geldi. Acaba nasıl olacak dedim.” diyen Bayhan yine de  



Kenan Doğulu ile uyanınca, bilinçaltıma işledi”



Ayça Tekindor ise programda yaptığı favori çapkın açıklaması ile geceye iz bıraktı. Cenk Eren’in “Sana göre son 15 yılın en çapkın popçuları kim?”sorusu üzerine “Kenan Doğulu olabilir, şimdi duruldu.” diye cevap veren Ayça Tekindor ikinci sıraya  kimseyi koyamadı. Ama üçüncü sıra için de yine  Kenan Doğulu’nun ismini söyleyen güzel şarkıcı, “İlk aklıma o geldi. Bu sabah Pelin Çini ve Sacit Aslan’ın programını izledim. Programda sürekli Kenan Doğulu ismi konuşulunca bilinçaltıma işlemiş. Gündem oydu. Sabah onla uyandım.” cevabını verdi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin