Kemer alev alev yanmaya devam ediyor: Sabahın ilk ışıklarıyla havalanan onlarca helikopter ve uçak yangına müdahale ediyor

Antalya Kemer'de önceki gün başlayan yangın sürüyor. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte havalanan helikopter ve uçaklar ile yangına müdahale ediliyor. Kemer'deki orman yangını için 11 uçak, 22 helikopter, 62 arazöz ve 512 personel sevk edildi.

Google Haberlere Abone ol
Kemer alev alev yanmaya devam ediyor: Sabahın ilk ışıklarıyla havalanan onlarca helikopter ve uçak yangına müdahale ediyor

Antalya'nın Kemer ilçesindeki orman yangınında söndürme çalışmaları sabahın ilk ışıklarıyla havalanan helikopter ve uçaklar ile devam ediyor.

Göynük Değirmendere Mahallesi'ndeki ormanlık alanda dün saat 21.08'de çıkan yangını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor.

Karadan ulaşımın güçlükle sağlandığı bölgede alevlere sabah saatlerine kadar gece görüşlü helikopterler ve karadan müdahale edildi.

11 UÇAK 22 HELİKOPTER...

Sabahın ilk saatlerinden itibaren ise yangına çok sayıda helikopter ve uçak da müdahale etmeye başladı. Bölgede çalışan helikopterler, alçalarak denizden aldıkları suyu, yanan alanlara taşıyarak söndürme çalışmalarına destek veriyor.

Karadan da çok sayıda arazöz, iş makinesi, itfaiye araçları ve orman işçileriyle alevlere müdahale sürüyor.

 

 

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin