Kemanın usta ismi İstanbul'a geliyor

Kemanın usta icracısı Vengerov, İş Sanat sahnesinde müzikseverlerle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol
Kemanın usta ismi İstanbul'a geliyor

Kemanın büyük ustası Maxim Vengerov Maxim Vengerov Türkiye'de klasik müzikseverlerin yakından tanıdığı bir isim. Konser İş Sanat'ta 11 Şubat Salı akşamı gerçekleşecek.



Dikkat çeket icracılığının yanı sıra eğitimci yönü de bulunan ve 2012 yılında Unicef tarafından "İyi Niyet Elçisi" olarak seçilen Vengerov bu görevi çerçevesinde dünyanın çeşitli ülkelerinde yardım konserlerine de katılıyor. İş Sanat konserinde sanatçıya eşlik edecek olan Polonya Oda Orkestrası ise 1972 yılında kurulan ve Gidon Kremer'den Yehudi Menuhin'e uzanan yıldız solistlere eşlik ettiği performanslarıyla uluslararası müzik çevrelerinde dikkat çeken bir topluluk. Orkestra Kennedy Center, Albert Hall, Lincoln Center gibi dünyanın en saygın salonlarında konserler veriyor.



11 Şubat Salı akşamı gerçekleşecek konserde Mozart, Çaykovski ve Saint-Saens'in eserleri çalınacak.Saat 20.00'de başlayacak konserin bilet fiyatları 120 TL ile 70 TL arasında değişiyor. İndirimli biletlerin 60 TL olduğu konserde sınırlı sayıdaki öğrenci bileti ise 20 TL'den satılıyor.



ANKA


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin