Kemal Sunal'ın tüyleri diken diken eden Atatürk sözleri... Ali Sunal, Show TV'de yayınlanan Güldür Güldür'de duygu dolu anlar yaşadı: Atatürk anısı tüm salonu ağlattı

Usta oyuncu Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal'ın sunduğu, Show TV'nin sevilen programlarından Güldür Güldür'de duygu dolu anlar yaşandı. Ali Sunal seyircilere, “Çok zor bir durumda kalan oldu mu aranızda” diye sordu. Gelen cevapta hem Atatürk hem de babası Kemal Sunal vardı. Tüm salon gözyaşlarına zor hakim oldu.

Google Haberlere Abone ol
Kemal Sunal'ın tüyleri diken diken eden Atatürk sözleri... Ali Sunal, Show TV'de yayınlanan Güldür Güldür'de duygu dolu anlar yaşadı: Atatürk anısı tüm salonu ağlattı

Show TV’nin sevilen eğlence programlarından Güldür Güldür’ün son bölümünde herkesi ağlatan bir olay yaşandı. Usta sanatçı Kemal Sunal’ın oğlu Ali Sunal’ın sunduğu programda, Sunal, skeç başlamadan önce seyircilere dönerek, “Çok zor bir durumda kalan oldu mu aranızda” diye sordu.

Seyircilerden biri söz alıp, Kemal Sunal anısından şöyle bahsetti:

“Benim en zor olduğum an sizin babanızın karşısında oldu. Babanız sizi okuldan almaya gelmişti. Ben de o zaman lise ikinci sınıf öğrencisiydim, Kemal Sunal gelmiş, babanızdan imza almak istedim. Ama hiç kağıt yoktu yanımda. Cebimde 20 lira vardı. 20 lirayı çıkardım, ‘Kemal abi buna bir imza atar mısın’ dedim. ‘Atatürk’ün resminin olduğu kağıda imza atmam kardeş, git bana kağıt getir’ dedi. Hayatımda hiç o kadar utanmadım. ‘Ne olur beş dakika bekler misiniz’ dedim. Sağ olsun, kırmadı, bekledi, kağıdı getirdim, imzaladı. En zor durumda kaldığım o andır hayatımda, ben elli dört yaşımdayım.”

Seyircinin sözlerinden sonra salonda Kemal Sunal uzunca bir süre alkışlandı.

İşte Güldür Güldür'de o anlar:

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin