Kemal Kılıçdaroğlu'nun yıllarca sağ kolu olan Barış Bozkurt, Bahçeli'nin danışmanının şirketinde işe başladı. Barış Bozkurt kimdir?

29 yıl boyunca CHP miting ve programlarında sunuculuk yapan Barış Bozkurt, 38'inci CHP Kurultayı'ndan sonra görevinden ayrılmıştı. Bozkurt, MHP Genel Başkan Başdanışmanı Eyyup Yıldız'ın şirketine transfer oldu. Bu haberi sosyal medyasından duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
Kemal Kılıçdaroğlu'nun yıllarca sağ kolu olan Barış Bozkurt, Bahçeli'nin danışmanının şirketinde işe başladı. Barış Bozkurt kimdir?
Sosyal medya

Özgür Özel'in Genel Başkan olarak seçildiği Kurultay sonrası CHP ile yollarını ayıran, partinin programlarında 29 yıl boyunca sunuculuk yapan Barış Bozkurt, MHP'li Eyyup Yıldız'ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Ato Congresium'da etkinlik koordinatörü oldu. 

Yıldız, Bozkurt ile çalışmaya başladıklarını sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurdu:

"İşinde deneyimli, tecrübeli 40 yılın üstünde çocukluktan başlayan arkadaşlığımız ile beraber 1990 yıllarında aynı dönemde ses ve ışık sektöründe mesai yaptığımız kıymetli arkadaşım Barış BOZKURT ATO Congresium Uluslararası kongre merkezi Etkinlik koordinatörü olarak bizlerle mesaiye başlamıştır.

Yaptığın yepyeni bir başlangıç seni tebrik ediyorum ve inanıyorum ki kısa sürede yaptığın işin en iyisi olacaksın. Çalışmalarında başarılar dilerim." 

BARIŞ BOZKURT KİMDİR?

Barış Bozkurt 18 Nisan 1975 yılında Ankara'da doğdu. Üniversiteyi Ankara Üniversitesi'nde Halkla İlişkiler bölümünde okudu. Buradan mezun olan Barış Bozkurt 16 yaşından itibaren CHP Genel Merkezi'nde çalıştı. İlk olarak ses teknisyeni olarak göreve başlayan Barış Bozkurt bir süre kameramanlık da yaptı. Deniz Baykan döneminde CHP mitin ve programlarında sunuculuk yapmaya başladı. Görevine Kemal Kılıçdaroğlu döneminde de devam eden Barış Bozkurt, Özgür Özel'in genel başkan seçilmesi ardından 19 Kasım 2023 tarihinde partiden ayrıldı. 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin