Kemal Kılıçdaroğlu’nun Adıyaman'daki türbe ziyaretinde ortalık karıştı: Buraya gelmeyin...

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Adıyaman'da Sahabe Safvan Bin Muattal Türbesi ziyaretinde provokasyon yaşandı. Bu seferki yaşananlar daha şiddetli oldu. O anlarda ortalık karıştı. Türbe çevresinde, "Buraya gelmeyin kardeşim." sesleri yükseldi.

Google Haberlere Abone ol
Kemal Kılıçdaroğlu’nun Adıyaman'daki türbe ziyaretinde ortalık karıştı: Buraya gelmeyin...

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu bayramın ilk günü Adıyaman'a çıkarma yaptı. Kılıçdaroğlu için zor bir ziyaret oldu. Kılıçdaroğlu, mezarlıkta depremzedeler için dua ederken bir kişinin sözlü saldırısına uğramıştı. Kılıçdarğlu daha sonra yaptığı açıklamada o kişinin acısı olduğu için böyle bir tepki göstermiş olabileceğini kenisinin hakkı varsa helal ettiğini söylemişti.

Kılıçdaroğlu'na bu sefer de Sahabe Safvan Bin Muattal Türbesi ziyaretinde provokasyon girişimi yaşandı. Bu sefer bir kişi değil 3-4 kişi yer aldı. O anlarda ortalık karıştı. Kılıçdaroğlu'na, "Buraya gelmeyin kardeşim." diyerek seslendiler.

İşte o anlar..

Kılıçdaroğlu, ise Sahabe Safvan Bin Muattal Türbesi'nde duasını yaptı.

Bazı kişiler, Kılıçdaroğlu’nun korumalarına saldırırken, Kılıçdaroğlu alandan uzaklaştı. Türbe dışında da şunlar yaşandı:

GÖRÜŞME İPTAL EDİLDİ

Saldırının ardından Kılıçdaroğlu ile Sırrı Süreyya Önder arasında yapılması planlanan görüşme iptal edildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin