Kemal Kılıçdaroğlu'na en yakın isimdi. Özgür Özel bu konuda değişim yok dedi, yola Şükran Kütükçü'yle devam kararı aldı

CHP'nin yeni genel başkanı Özgür Özel değişim mottosuyla çıktığı yolda, Kemal Kılıçdaroğlu'na en yakın olan isimlerden Şükran Kütükçü'yle çalışma kararı aldığını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Kemal Kılıçdaroğlu'na en yakın isimdi. Özgür Özel bu konuda değişim yok dedi, yola Şükran Kütükçü'yle devam kararı aldı

CHP'nin yeni lideri Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu’nun 37 yıllık çalışma arkadaşı Şükran Kütükçü’yle devam kararı aldı.

ŞÜKRAN KÜTÜKÇÜ DEĞİŞMEDİ

Değişimcilerin kurultay zaferinden sonra bütün gözler Genel Merkez'de ve TBMM grubunda yapılacak değişime çevrilmişti. Dün açıklanan yeni MKY'da da Kemal Kılıçdaroğlu'na yakın olan isimler yer almıştı. Bugün gelen haberle de Özel'in Kemal Kılıçdaroğlu’nun Özel Kalem Müdürü Şükran Kütükçü ile yola devam kararı aldığı ortaya çıktı.

KILIÇDAROĞLU'NUN HER ZAMAN YANINDAYDI

Kütükçü, ilk Maliye Bakanlığı'ndaki göreviyle başlayan süreçte sırasıyla Bağkur Genel Müdürü Özel Kalem Müdürü, SSK Genel Müdürü Özel Kalem Müdürü sonrasında CHP liderinin İstanbul Milletvekilliği sırasında danışmanı, CHP Grup Başkanvekilliği sırasında danışmanı, son olarak da 2010 yılından bu yana CHP Genel Başkan Özel Kalem Müdürlüğü ve Genel Başkan Danışmanı olarak görev yapmıştı.

ÖZGÜR ÖZEL DE VAZGEÇMEDİ

Kemal Kılıçdaroğlu'nun her zaman yanında olan isimden Özgür Özel de vazgeçmedi. Özel Kütükçü'yle yola devam kararı alma nedenini şöyle anlattı: “Arkadaşlar bu kritik görev için kararımı verdim. Şükran hanımla çalışmaya devam edeceğiz, çünkü Şükran hanım görevinin gerektirdiği her türlü liyakat ve deneyime sahip ve devlet geleneğini yıllarca kamu görevlerinde sindirmiş bir arkadaşımız, ayrıca CHP’nin yakın tarihinin tanığı ve hafızası olması da bizim bu kararı almamızdaki en büyük etkendir.”

 

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin