Kemal Kılıçdaroğlu, Zoom'a katılan isimlerden uzaklaşıyor! Ekrem İmamoğlu başkanlığındaki Zoom olay olmuştu! O isimler görüşmelere katılamıyor

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, A Takımı’nda yer almalarına rağmen İmamoğlu’nun yönettiği Zoom toplantısına katılan isimleri kendisinden uzak tutuyor. Son örnek Kılıçdaroğlu’nun yeni vekillerle Meclis’teki buluşmasında yaşandı. Görüşmelerde CHP Grup Başkanı Özgür Özel ile Grup Başkanvekilleri Ali Mahir Başarır ve Gökhan Günaydın yer almadı.

Google Haberlere Abone ol
Kemal Kılıçdaroğlu, Zoom'a katılan isimlerden uzaklaşıyor! Ekrem İmamoğlu başkanlığındaki Zoom olay olmuştu! O isimler görüşmelere katılamıyor

Yeni Şafak'ın haberine göre; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yakın çalışma ekiplerine karşı güvensizliği sürüyor. Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun önderliğindeki Zoom toplantısında bir araya gelen kurmaylarına karşı temkinli davranıyor. CHP Lideri, özel görüşmelerinde Zoom toplantısında bulunan kurmaylarının olmamasına özen gösteriyor. Bunun bir örneği de Kılıçdaroğlu’nun partisinin yeni Milletvekilleri ile TBMM’deki buluşmasında görüldü.

ÖZGÜR ÖZEL KATILMADI

Toplantılara CHP Grup Başkanı Özgür Özel katılmadı. Öte yandan görüşmelerinde bazılarında Genel Sekreter Neslihan Hancıoğlu hazır bulunurken, Grup Başkanvekilleri Ali Mahir Başarır ve Gökhan Günaydın da yer almadı. 

MAKAM ODASINI KULLANMADI

Kılıçdaroğlu, 14 Mayıs seçimlerinde ilk kez Meclis’e giren 62 yeni milletvekilini 5 ayrı grup halinde kabul etti. Görüşmeler için Meclis’teki makam odasını kullanmayan Kılıçdaroğlu, bu odanın karşısında yer alan toplantı odasını kullandı. Milletvekillerini İç Anadolu, Trakya-1, Trakya-2, Doğu Anadolu, Ege ile Akdeniz şeklinde bölgeler halinde kabul eden CHP liderinin yanında, İmamoğlu’nun başkanlık ettiği Zoom toplantısında Özgür Özel’in yer almaması dikkat çekti.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin