Kemal Kılıçdaroğlu yine saat vermişti. Kılıçdaroğlu: Kuruşu kuruşuna saydım beş para etmiyorlar. Kılıçdaroğlu'ndan beklenen açıklama geldi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Twitter hesabından yine saat verip, açıklama yapacağını söylemişti. Kılıçdaroğlu mesajında, "Kuruşu kuruşuna saydım beş para etmiyorlar. Saat 21.00’de birlikte bakalım bir ibret tablosuna" ifadelerini kullanmıştı. Kılıçdaroğlu'ndan beklenen açıklama geldi.

Google Haberlere Abone ol
Kemal Kılıçdaroğlu yine saat vermişti. Kılıçdaroğlu: Kuruşu kuruşuna saydım beş para etmiyorlar. Kılıçdaroğlu'ndan beklenen açıklama geldi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, daha önce liyakatla, elektrik faturalarıyla ilgili video çekerek paylaşmıştı. Kılıçdaroğlu akşam üzeri yine saat vererek açıklama yapacağını duyurmuştu.

“BEŞ PARA ETMİYORLAR”

Kılıçdaroğlu Twitter'da, “Kuruşu kuruşuna saydım beş para etmiyorlar. Saat 21.00'de birlikte bakalım bir ibret tablosuna. Bekliyorum” diye yazmıştı. Kılıçdaroğlu'ndan beklenen açıklama geldi.

İşte o tweet:

 

YENİ VİDEO YAYINLADI

"Sarayın oligarkları, uykularınız kaçıyor değil mi? Daha bunlar güzel günleriniz. Gözünüzün yaşına bakan namerttir!" Kılıçdaroğlu şu videoyu yayınladı:

Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

Biliyorum mutfaklarınız yangın yeri. Korkunç bir soygun var. Elektrik faturalarınızın mücadelesini verirken; getirdiler akaryakıt zamlarını. Artık belli ki gasp etmeye çalıştıkları iki lokma ekmeğiniz için dövüşeceğiz, kavga edeceğiz. Sizin nasibiniz uğruna, etmek zorundayız. Saraylılar tatlı peşinde sizin ise tuzunuz yok. Ama sevgili halkım sizde bizde biliyoruz ki millet galip çıkacak. Saray'daki şahsa seslendim: Elektrikte KDV'yi sıfırla. Tık yok, ses yok. O zaman bende şahsi protestoma devam edeceğim. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin