Kemal Kılıçdaroğlu, kurultayı mahkemeye mi taşıyacak? Kılıçdaroğlu'ndan kurultay sonrası ilk video geldi. Kütüphanesinden kamera karşısına geçti

CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yakın delegelerin CHP'nin 38. Olağan Kurultayı'nı mahkemeye taşıyacağı iddia edilmişti. Kemal Kılıçdaroğlu bu iddialar üzerine kurultay sonrası evinden ilk kez video yayınladı. Kılıçdaroğlu, videoyu X hesabından "Partimize yönelik iftiralar üzerine…" diyerek paylaştı.

Google Haberlere Abone ol
Kemal Kılıçdaroğlu, kurultayı mahkemeye mi taşıyacak? Kılıçdaroğlu'ndan kurultay sonrası ilk video geldi. Kütüphanesinden kamera karşısına geçti

CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bilgisi dahilinde hareket eden bir grup delegenin kurultayın iptali için dava açacağı bazı basın yayın organlarında iddia edilmişti. Delegelerin CHP'nin 38. Olağan Kurultayı'nda yapılan pazarlıkları kanıtlayacak belgelere sahip olduklarını ve bunları mahkemeye sunacakları öne sürülmüştü.

Kılıçdaroğlu bu iddialar üzerine kurultay sonrası evinden ilk kez video yayınladı. Kılıçdaroğlu, videoyu X hesabından "Partimize yönelik iftiralar üzerine…" diyerek paylaştı.

Kılıçdaroğlu, "Gerek sosyal medyada gerekse televizyon programlarında partimizi yıpratmak için parti kültürümüzle asla bağdaşmayan çirkin iftiraları üzülerek izliyorum. Muhakkak ki bu kumpaslara yeltenen art niyetli gruplar olmuştur ya da olacaktır. Ama partimizi ve delegelerimizi kimsenin yıpratmasına asla izin vermem. Güzel günlerde görüşmek üzere" dedi.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin