Kemal Kılıçdaroğlu kolları sıvadı: Ankara'da ofisi tuttu. Kılıçdaroğlu'nun evinde yaşanan duygusal anlar. Barış Yarkadaş TV100'de anlattı

Barış Yarkadaş TV100'ün ses getiren programlarında Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı2nda Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'da Mustafa Kemalpaşa Mahallesi'nde 4 odalı bir daire tuttuğunu, bir vakıf ya da enstitü kuracağını, parti politikalarına destek olacağını söyledi. Yarkadaş Kılıçdaroğlu ile bir delege arasında Kılıçdaroğlu'nun evinde yaşanan duygu dolu anları canlı yayında anlattı.

Google Haberlere Abone ol
Kemal Kılıçdaroğlu kolları sıvadı: Ankara'da ofisi tuttu. Kılıçdaroğlu'nun evinde yaşanan duygusal anlar. Barış Yarkadaş TV100'de anlattı

TV100.com yazarı Barış Yarkadaş, Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programında CHP'nin bir önceki Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili verdiği kulis bilgisinde "Kılıçdaroğlu, Ankara'da Mustafa Kemal Mahallesi'nde 4 odalı bir ofis tuttu. Cuma gitti, ofise onay verdi. Burada bir vakıf veya enstitü kurmayı düşünüyor. Parti politikalarına destek olmak için araştırmalar yaptırmak istiyor." dedi.

Yarkadaş "Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da Mustafa Kemal Mahallesi'nde 4 odalı bir ofis tuttu. Cuma gitti, ofise onay verdi. Boyası yapılmaya başlandı. Burada bir vakıf veya enstitü kurmayı düşünüyor. Parti politikalarına destek olmak için araştırmalar yaptırmak istiyor. Temel konuda araştırma ve rapor hazırlamak. Yoksullağa karşı mücadele için raporlar ve araştırmalar yapıtırılacak." ifadelerini kullandı.

Yarkadaş şöyle devam etti:

Çok sayıda misafir gelip gidiyor Kemal Kılıçdaroğlu'nun evine. Belediye başkanları, milletvekilleri, partililer... Giden herkese de şunu söylüyor 'Özgür Özel'e destek verin. Yalnız bırakmayın, yerel seçime kilitlenin' diyor.

Dün bir delege evine gitmiş biraz da duygusal bir ortam olmuş. 'Ben istifa edeceğim, biz kaybettik' demiş. Kemal Beyin yanında telefonu açmış e-Devlet'ten istifa ederken Kemal Bey telefonu elinden almış, 'Hiçkimsenin duygusal davranmaya hakkı yok, önümüzde yerel seçim var hepiniz gidip çalışacaksınız.' demiş.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in A Takımı ile yaptığı ilk toplantıda konuşulanlar ilgili Yarkadaş şunları söyledi:

Özgür Özel yeni dönemdeki beklentilerini anlatmış. Ön seçim tartışmalarına ilişkin bilgi vermiş. 'YSK Tüzük Kurultayı için 22 Aralık'a tarih verdi fakat 22 Aralık'ta bu tüzük kurultayı yapılırsa 45 gün sonra ön seçim oluyor bu da yeterli bir zaman değil. O yüzden temaülü yapacağız. Fakat yarın il başkanları, milletvekilleri, PM ve MYK üyeleri toplanacak. Çarşamba günü ben de il başkanları toplanacağım, orada ön seçim tartışmalarını netleştireceğiz.' demiş.

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin