Kemal Kılıçdaroğlu hançerlendim demişti. Meral Akşener'den yanıt geldi: Ben hak ettiyse kalbinden vururum hançeri

CHP 38. Olağan Kurultayı'nda eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı konuşmasında, "Sırtımdan hançerlendim" demişti. Meral Akşener'den bu sözlere yanıt geldi. "Eğer o hançer bensem... Ben kimsenin arkasından hançer sokmam. Ben hak ettiyse kalbinden vururum hançeri."

Google Haberlere Abone ol
Kemal Kılıçdaroğlu hançerlendim demişti. Meral Akşener'den yanıt geldi: Ben hak ettiyse kalbinden vururum hançeri
AA

İYİ Parti lideri Meral Akşener partisinin grup toplantısında konuştu.

Akşener konuşmasında uzun uzun CHP'nin Olağan Kurultayı üzerinde durdu. 

Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı çıktık diye bize dediğini bırakmayanlar yeni genel başkan Özgür Özel'in en büyük fanları oldu. Ben ise vatan haini, her şeyi bozan, 5'li çete tarafından satın alınandım. Bana bunları diyenleri televizyonda gördüm bir güldüm bir güldüm.
Utanmadan sayın Kılıçdaroğlu'na en ağır hakaretleri ettiler. Niye aday oldun kaybettin diye hakaret ettiler.

Hani yüzde 60 ile kazanıyordu? Hani kola kutusunu koysanız kazanıyordu? Bunu diyen siz değil miydiniz? Kemal Bey'e yapılan hakaretlere inanamadım.  Oturup iki rekat şükür namazı kıldım. Kral öldü ama 2023'e damga vuran o garip anlayış devam ediyor.

HANÇERİ KİM SOKTU?

Kemal Kılıçdaroğlu konuşmasında "sırtımdan hançerlendim" dedi. Hançer ortada kaldı. Eğer o laf bana söylendiyse ben kimsenin arkasından hançer sokmadım. Ama eğer hak eden olursa kalbinden vururum hançeri. Ben arkadan iş çevirmem.

KILIÇDAROĞLU TAM OLARAK NE DEMİŞTİ?

Kemal Kılıçdaroğlu CHP 38. Olağan Kurultayı'nda "Sırtımdaki hançerlerle seçime girmek zorunda kaldım" cümlesini kurmuştu.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin